Υπόγραψε και εσύ: Ψήφισμα διαμαρτυρίας για τις άθλιες συνθήκες κράτησης του Γιάννη Λαγού στο Βέλγιο

Ο Γιάννης Λαγός, Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, βιώνει και στο Βέλγιο, την υποτιθέμενη “πρωτεύουσα της Ευρώπης”, την ίδια “ανεξάρτητη δικαιοσύνη” που διώκει και εκδικείται παραδειγματικά μόνο τους εθνικιστές και τους πατριώτες.

Συλληφθείς για να εκτελεστεί το ένταλμα που θα τον φέρει στην Ελλάδα, κλείστηκε μετά από προφανή παρέμβαση του ελληνικού αρμόδιου Υπουργείου, στις χειρότερες φυλακές της Ευρώπης, τις φυλακές St. Gilles, που αποτελούν όνειδος για τον πολιτισμένο κόσμο.

Με ελάχιστο φαγητό, εξευτελιστική για τα ανθρώπινα δικαιώματα συμπεριφορά και συνθήκες τριτοκοσμικές (υποσιτισμό, ανύπαρκτη υγιεινή, νερό πόσιμο μόνο από την τουαλέτα, έλλειψη βασικών ειδών όπως νυχοκόπτης, μαξιλάρι κλπ, τουαλέτες χωρίς πόρτα, απαγόρευση πρόσβασης σε καντίνα ,εξοργιστικά περιορισμένο κελί κλπ) βιώνει τον “πολιτισμό” της Ε.Ε. σε όσους αρνούνται να υποταχθούν στη Νέα Τάξη και συνεχίζουν να μιλάνε για Ορθοδοξία και πατρίδα.

Η μεταχείριση αυτή, που σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες αποτελούν βασανιστήρια, είναι άλλο ένα επεισόδιο στη δίκη -παρωδία μιας τραβεστί “δημοκρατίας” , που αναγνωρίζει δικαιώματα μόνο σε αριστεριστές, λαθρομετανάστες και ειδεχθείς εγκληματίες.

Το καθεστώς της τυραννίας και όσοι το στηρίζουν με τις υπογραφές τους θα καταρρεύσει με πάταγο όπως καταρρέουν όλοι οι ολοκληρωτισμοί στην Ιστορία. Ο Γ. Λαγός θα διεκδικήσει και θα πετύχει την δικαίωσή του από διεθνή και ελληνικά δικαιοδοτικά όργανα, ανακαλύπτοντας έστω και τους ελάχιστους ανεξάρτητους δικαστές που δεν εκβιάζονται, δεν υποκύπτουν και δεν τρομοκρατούνται.

Ένα καθεστώς πνέει τα λοίσθια όταν αρχίσει να επιζητά και τη φυσική εξόντωση των αντιπάλων του. Με αυτό το καθεστώς παλεύει ο Γ. Λαγός και όσοι πιστεύουν στην Ελευθερία.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

openpetition.eu/!drqxg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here