Ανακoίνωση APF για τα συμπεράσματα και τις αποφάσεις του συνεδρίου

Στις 29 Μαίου 2021 στη συνάντηση που έλαβε χώρα στη Ρώμη από το APF, αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

1) Μετά από ενάμιση χρόνο Covid 19 και μέτρων βαθιάς καταπίεσης στην Ευρώπη, το APF αναλαμβάνει εκ νέου δράση. Ο πρώτος αντικειμενικός σκοπός που συμφωνήθηκε από όλους τους αντιπροσώπους των χωρών που παρέστησαν, είναι η υπεράσπιση όλων των ανθρώπων μας που  διώκονται και ιδιαίτερα του Ιωάννη Λαγού ο οποίος βρίσκεται τώρα στη φυλακή αφού εξεδόθη από τις Βρυξέλλες που ασκούσε τα καθήκοντα του Ευρωβουλευτή.

2) Η εκτελεστική δομή του APF θα περιλαμβάνει τους Roberto Fiore, Udo Voigt και Nick Griffin (οι οποίοι δεν κατέστη δυνατό να παραστούν), και όσους εκπροσώπους κομμάτων παρέστησαν στη συνάντηση της Ρώμης.

3) Τα κόμματα Forca Nova (Πορτογαλία), Τribe of Ireland (Ιρλανδία), NPD (Γερμανία), Srbia Desnitsa (Σερβία) , Forza Nuova (Ιταλία),  ΕΛΑΣΥΝ (Ελλάδα) ήδη αποτελούν μέλη της APF  και τα κόμματα Falange Jons (Ισπανία), Falange (Ισπανία) , Democracia Nacional (Ισπανία), PNF (Γαλλία) θα καταχωρηθούν ως μέλη μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού καταβάλλουν την απαιτούμενη συνδρομή σύνδεσης με το APF.

4) H Laura Lassaud  θα προετοιμάσει την καμπάνια μελών φυσικών προσώπων που αποφασίστηκε ότι θα μπορούν να μετέχουν στο APF

5) O Γιάννης Ζωγράφος ανακοίνωσε ότι κατόπιν συμφωνίας,  η ΕΛΑΣΥΝ Κύπρου, θα ενταχθεί στο APF.

6) O Al. Santos  από την Πορτογαλία, που διαμένει στη Βουλγαρία θα έρθει σε επαφή με το κόμμα ΒR προκειμένου αυτό να προσχωρήσει επίσης στο APF ενώ ο R. Fiore θα έρθει σε επαφή με τους Σλοβάκους ώστε να επανεργοποιηθεί η συμμετοχή του κόμματός τους στο APF

7) (Μη ανακοινώσιμη ακόμα δημόσια επίσημη πρόσκληση σε αντιπροσωπεία του APF από κράτος εκτός Ευρώπης )

8) O Mica Vacic ανέλαβε την επικοινωνία με Ρώσους Βουλευτές τους οποίους συνάντησε πρόσφατα στη Μόσχα Ο Al.  Benedetti  ανέλαβε σύσφιξη των δεσμών του APF με κράτος της Ασίας με το οποίο ήδη έχουν αναπτυχθεί σχέσεις.

9) O Mica Vacic θα έρθει σε επικοινωνία με επιφανείς Βουλευτές της Λευκορωσίας  προκειμένου να οργανωθεί επίσκεψη στο κοντινό μέλλον ενώ ο Udo Voigt αναλαμβάνει να επανασυσφίξει τους δεσμούς του APF με τη Συριακή Κυβέρνηση.

10) H επίσημη καταχώρηση του APF για τον Σεπτέμβριο θα αναληφθεί από τον Valerio Cognetti που όπως όλοι γνωρίζουμε έχει την εμπειρία αυτής της δράσης.

11) Θα σχεδιαστεί και θα οργανωθεί καμπάνια πώλησης προϊόντων από την Laura Lassaud για την άμεση πώληση διαφόρων ειδών προκειμένου αφενός να βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση των πατριωτικών κομμάτων, αφετέρου να δημιουργηθεί μια γραμμή νέων προϊόντων ελκυστικών και σε χαμηλή τιμή για τους ενδιαφερόμενους.

12) Συμφωνήθηκε ομόφωνα από τους συμμετέχοντες ότι η επόμενη συνάντηση του APF  θα λάβει χώρα στο Βελιγράδι περί τα τέλη Σεπτεμβρίου 2021, όπου θα υπάρξει αντίστοιχα ιδιωτική συνεδρίαση των εκπροσώπων καθώς και δημόσια συνάντηση ανοιχτή στο κοινό. Το Σερβικό Δεξιό Κόμμα θα οργανώσει την εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος

Roberto Fiore

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here