Αβάσταχτος πόνος στα ΜΜΕ από την παρουσία Λαγού στο Ευρωκοινοβούλιο ακόμα και από τον Δομοκό!

Μεγάλη ταραχή και αβάσταχτο πόνο φαίνεται ότι προκάλεσε στα ξεπουλημένα ελληνόφωνα ΜΜΕ η παρουσία και η παρέμβαση του Γιάννη Λαγού στην Επιτροπή Προϋπολογισμών του Ευρωκοινοβουλίου. Και επειδή η αλήθεια πονάει, το γεγονός το οποίο προκάλεσε την οργή των ΜΜΕ, δεν ήταν άλλο από το ότι ο Γιάννης Λαγός, ενώπιον της Επιτροπής, δήλωσε το αυτονόητο: ότι δηλαδή βρίσκεται στην φυλακή για τις ιδέες του και, ως εκ τούτου, είναι πολιτικός κρατούμενος.

Με σαθρά επιχειρήματα και προπαγανδιστικά ρεπορτάζ εμπλουτισμένα με τα ανάλογα ηχητικά εφέ, τα φερέφωνα της χούντας Μητσοτάκη, προσπάθησαν να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι δήθεν ο Γιάννης Λαγός είναι στην φυλακή για κάποια… γενικά και αόριστα εγκλήματα (!), αποκρύπτοντας, φυσικά ότι σύμφωνα με αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα η δίωξη είναι καθαρά πολιτική και υποκινούμενη από την προδοτική Νέα Δημοκρατία.

Έχοντας πλήρη επίγνωση του ότι οι εντολές για τις καταδίκες ήταν αμιγώς πολιτικές, το μόνο που ενδιαφέρει το πολιτικό κατεστημένο και τα φερέφωνά του είναι το να μην εκτεθούν στο εξωτερικό, διότι είναι αντιφατικό αφενός το να ευαγγελίζονται την δημοκρατία και αφετέρου να υιοθετούν πρακτικές Κιμ Γιονγκ Ουν ως προς τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here