Οι φυλές των (υπ)ανθρώπων

Στην μπανανία του Ελλαδιστάν, όπως και σε άλλες τριτοκοσμικές χώρες, υπάρχουν πολλές και διάφορες φυλές, που η αλληλεπίδραση μεταξύ τους καθορίζει τις κοινωνικές ζυμώσεις. Εδώ τρεις είναι οι φυλές  που καθορίζουν το γίγνεσθαι:

Οι «ψεκασμένοι», είναι όλοι εκείνοι  π ου θεωρούν ότι οι εξελίξεις είναι σταθερά εναντίον τους. Πρόκειται για ετερόκλητη ομάδα, από θρησκευτικούς ζηλωτές μέχρι ληγμένους αριστερούς με λεξιλόγιο 100 λέξεων εκ των οποίων 5 είναι «επανάσταση» και θυγατρικές της λέξεις.

-Η άλλη φυλή είναι τα «Κούλι-κούλι». Ονομασμένα από τους Κουλήδες της βρετανικής αυτοκρατορίας (τι νομίσατε πονηροί αναγνώστες;) τα κούλι-κούλι είναι εξαγωγικά προϊόντα του υπερατλαντικού Θείου. Ο οποίος θείος τα παράγει ΜΟΝΟ για εξαγωγή, στη χώρα του κάτι τέτοια δεν ευδοκιμούν…. Τα κούλι-κούλι διακρίνονται για την δουλικότητα τους, που την  ανταγωνίζεται μόνο το μίσος τους εναντίον των συμπατριωτών και συμπολιτών τους, τους οποίους ηδονίζονται όχι μόνο να εκμεταλλεύονται και να εξοντώνουν μεθοδικά, κοινωνικά και φυσικά, αλλά κυρίως να εμπαίζουν και να χλευάζουν.

Και τέλος, είναι οι εμβολιασμένοι. Οι εμβολιασμένοι είναι επίσης μια ετερόκλητη ομάδα, πολύ ετερόκλητη, που της έχει μπει στο κεφάλι ότι όλα η εξουσία τα κάνει για το καλό τους, κάτι σαν τις πεφωτισμένες δεσποτείες των νεωτέρων χρόνων-που οι εμβολιασμένοι θεωρούν ότι ήταν κακές.

Οι εμβολιασμένοι έχουν στο κεφάλι μπηγμένο με εγχείρηση ένα αντίσωμα στην λογική αλλά κυρίως στην πραγματικότητα. Μισούν όσους δεν είναι εμβολιασμένοι, που τους φέρνει σε ρήξη με τους ψεκασμένους και σε σύμπραξη με τα Κούλι-κούλι. Υπάρχουν κάποιες θαμπές γραμμές στο διαχωρισμό, όμως βασικά οι θέσεις και συνθέσεις είναι οι ανωτέρω. Τα Κούλι-κούλι φέρνουν τις διαταγές απέξω και τις μεταφράζουν εις τρόπον ώστε να τσιμπάνε τεράστια κονδύλια, ενώ οι εμβολιασμένοι δέχονται τις εισαγόμενες εντολές και  αναλαμβάνουν να επιβλέψουν την διάδοση και συμμόρφωση από τους άλλους, ωρυόμενοι ότι όποιος δεν το κάνει, βλάπτει τον εαυτό του και τους άλλους. Ψηφιοποίηση, περιβάλλον, πανδημία, πολυπολιτισμικότητα είναι τα αγαπημένα τους

Έτσι τα ΚούλιΧ2 και οι εμβολιασμένοι θεωρούν ότι όταν το Σύνταγμα λέει ότι οι ιατρικές πράξεις αποτελούν επιλογή,  και δεν μπορούν να είναι υποχρεωτικές, επιτρέπει την κλιμάκωση συνεπειών ανάλογα με την επιλογή, ώστε να προωθεί (δηλαδή να επιβάλλει) την επιλογή που θέλει. Και η ληστεία, και ο φόνος επιλογή είναι. Αλλά επειδή εκεί η επιλογή απαγορεύεται από το Σύνταγμα, υπάρχουν ποινές και  αντικίνητρα. Όταν η επιλογή επιτρέπεται από το Σύνταγμα, δεν μπορεί  να υπάρχουν αντικίνητρα, ούτε καν κίνητρα.

Είδατε με κάποιον τρόπο να αποδοκιμάζεται η επιλογή της έκτρωσης, που-δυστυχώς- επιτρέπεται; Φαντάζεστε κάποιον να λέει ότι δεν θέλει για τα παιδιά του δασκάλα ή νηπιαγωγό που έχει κάνει έκτρωση, ή που κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών και γενικώς  έχει άμεση επίπτωση στην ασφάλεια των παιδιών….

Φαντάζεστε κάποιος να ζητά να μην προσλαμβάνονται ομοφυλόφιλοι εκπαιδευτικοί, για να μην παρασύρουν ή εθίζουν ή οτιδήποτε τα παιδιά τους; Όλοι θα λένε ότι παραβιάζονται δικαιώματα. Αναγνωρίζεται η ανεξιθρησκία. Κανείς δεν λέει ότι η επιλογή θρησκείας σε μια χώρα με χριστιανική πλειοψηφία δημιουργεί σύγκρουση αξιών και, το κυριότερο, δυσλειτουργίες λόγω διαφορετικών αργιών. Όταν δραπετεύουν (προτού τους βγάλουν έξω οι Τσυριζαίοι, με τα Κούλι-κούλι να μην κάνουν τίποτα επ’ αυτού) εγκληματίες, οι φρουροί απαγορεύεται να τους πυροβολούν, γιατί αυτό αντίκειται πρακτικά στην κατάργηση της θανατικής ποινής. Αυτό δεν ισχύει, η κατάργηση ισχύει με την προϋπόθεση ότι ο θανατοποινίτης παραμένει έγκλειστος διότι αποτελεί απειλή. Παρ’ όλ’ αυτά, ισόβια είναι 25 χρόνια και αποφυλάκιση έρχεται στα 3/5 με άδειες και πρωταθλήματα ανέξοδης δραπέτευσης σε κανονικά διαστήματα. Αλλά για το εμβόλιο, ο κάθε εργοδότης θα μπορεί να απαιτεί για χάρη των πελατών του (εμβολιασμένοι) ή για να εισπράξει κάποια κίνητρα από τα Κούλι-κούλι, πχ ελαφρύνσεις κλπ, να το κάνουν οι υπάλληλοί του, αλλιώς δεν τους προσλαμβάνει, κάνοντας τη συνταγματική επιλογή άνευ αντικειμένου. Μπορείς να επιλέξεις, αλλά αν δεν επιλέξεις αυτό που θέλω έχεις δυσμενείς συνέπειες. Η επιλογή έχει συνέπειες.

Ναι ρε; Τότε πώς είναι ελεύθερη; Σε τι διαφέρει η επιλογή μεταξύ σύννομων εναλλακτικών και εκνόμων πρακτικών και τι διαφορά έχει η συνταγματική κατοχύρωση από την θεσμική ποινικοποίηση, αν ο κάθε καραγκιόζης ιδιώτης (ή υπάλληλος) μπορεί να εκβιάζει; Τα Κούλι-κούλι αυτά τα μάθανε από τους κομμουνιστές που έχουν αναμεταξύ τους και δίναν δύο ψηφοδέλτια στους ψηφοφόρους. Το κόκκινο του κόμματος, και ένα άσπρο. Και όποιος δεν έφερνε να δείξει το άσπρο, γύριζε με τα πόδια στο χωριό του, καμιά 30αριά χιλιόμετρα από το εκλογικό κέντρο, ή λίγα χιλιόμετρα-μέσα από ναρκοπέδια ή πεδία βολής…..

‘’Εσύ σε ποια φυλή ανήκεις? Πρόσεξε την απάντηση ΕΧΕΙ συνέπειες…

Δρ. Μανούσος Καμπούρης

Διδάκτωρ Ιατρικής- Βιολόγος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here