Ο Γ. Λαγός αποκαθιστά την αλήθεια σχετικά με πρόσφατο δημοσίευμα των “Νέων” (βίντεο)

Με τρόπο αποστομωτικό, ο Γιάννης Λαγός απαντά από τις φυλακές Δομοκού στις ανακρίβειες και τα ψεύδη που δημοσίευσαν χθες τα “Νέα”:

Όπως επισημαίνει ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, ουδέποτε “λούφαξε” μπροστά στην άρνηση της κυβέρνησης να του παράσχει τη δυνατότητα να κάνει χρήση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων του αλλά και υποχρεώσεών του ως Ευρωβουλευτή. Αντιθέτως, προέβη σε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου και σύντομα οι υπαίτιοι για αυτή τη συνταγματική εκτροπή θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

Επίσης, δήλωσε και το ότι προτίθεται να χρησιμοποιήσει το εν λόγω δημοσίευμα εις βάρος της ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής Νικολάου, η οποία φέρεται να ξεπερνά τα εσκαμμένα προκειμένου να παρέμβει στη Δικαιοσύνη και τον κρατικό μηχανισμό εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών.

 

Παράλληλα, η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. εξέδωσε δελτίο Τύπου σχετικά με το ζήτημα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H έγκριτη εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» με την πάντα μονομερή πληροφόρηση, στο φύλλο του Σαββάτου 10/7/2021, ήταν αυτή τη φορά ιδιαίτερα χρήσιμη. Γιατί επικύρωσε, μέσα στην εμπάθειά της, κάτι που είχαμε υποπτευθεί από νωρίς: Ότι η παράνομη στέρηση του δικαιώματος του Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή Γ. Λαγού από το να  ασκήσει τα καθήκοντα που με ρητή επιστολή του Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου του επετράπη, απαγορεύτηκε από την Διοίκηση των φυλακών Δομοκού και την τοπική Εισαγγελέα , κατόπιν κυβερνητικής εντολής.

Δεδομένου ότι οι πηγές μας, δηλαδή οι διαρροές του κυβερνητικού τσίρκου που ούτε οι ίδιοι  το χωνεύουν, ήταν ακριβείς, είχαμε σπεύσει ήδη από τον Μάιο να στείλουμε εξώδικη Δήλωση σε μια άγνωστη κατά τα λοιπά Σ. Νικολάου, που την έχρισαν «Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής», ζητώντας το αυτονόητο, δηλαδή να εφαρμόσει τον νόμο. Η εν λόγω,  όχι μόνο δεν απάντησε, αλλά έκανε ακριβώς το αντίθετο. Τον παραβίασε, υποβάλλοντας τους πολιτικά υφισταμένους της και την δήθεν «ανεξάρτητη» Εισαγγελία Λαμίας, στην ταλαιπωρία των ποινικών και αστικών δικαστηρίων στα οποία θα λογοδοτήσουν. Υποχρέωσε την Εισαγγελία και τους έχοντες την ευθύνη των φυλακών να κάνουν αυτό που έχουν μάθει: Να υπακούνε με κάθε κόστος τους πολιτικούς προϊσταμένους τους, σαν να επρόκειτο αυτοί να είναι αιώνιοι και σαν να επρόκειτο να τους καλύπτουν εσαεί.

Έπαιξαν και έχασαν. Ακόμα και στις πιο στυγνές δικτατορίες, ο απόλυτος συντονισμός διαφορετικών οργάνων είναι σχεδόν αδύνατος. Πόσο μάλλον στο τσίρκο του Μητσοτάκη. Έτσι λοιπόν, με το παραπάνω φύλλο «Τα Νέα» αποκάλυψαν και σε όσους δεν το γνώριζαν, επί λέξει τι συνέβη : «…Αρχικά ο Γιάννης Λαγός θέλησε να δημιουργήσει πρόβλημα, απαιτώντας μεταφορά του στο γραφείο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τις συνεδριάσεις του Ε.Κ. Όμως με καίρια παρέμβαση της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου μπήκε «στοπ» στις απαιτήσεις του…Ο Λαγός «λούφαξε» και παρακολουθεί ηλεκτρονικά το Ευρωκοινοβούλιο…»

Ενημερώνουμε ότι αυτοί που καθαρίζουν τις ακαθαρσίες των ζώων στο κάθε τσίρκο, είναι οι «αφανείς ήρωες», εκείνοι που δεν παίρνουν το χειροκρότημα αν και το αξίζουν. Κατά το ίδιο τρόπο, τις «ακαθαρσίες» του κυβερνητικού τσίρκου , πιθανότατα δεν θα τις μαζέψει η Νικολάου (αν και μπορεί να «βοηθήσει» γιατί σύντομα δεν θα είναι «γραμματέας») , αλλά όσοι εκτέλεσαν τις παράνομες εντολές της.

Όσο για τα μονομερή «Νέα», ας ρωτήσουν τις «πηγές» τους (δεν θα κουραστούν αφού η μόνη τους «πηγή» είναι η εκάστοτε Κυβέρνηση..) για να τους πληροφορήσει ότι εδώ και αρκετές ημέρες και ασφαλώς πριν το φωτισμένο δημοσίευμα , ο Λαγός που «λούφαξε» κατέθεσε Μηνυτήρια Αναφορά ενώπιον του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, εναντίον παντός υπευθύνου για τις παράνομες πράξεις και παραλείψεις τους για διάφορα αδικήματα, τα οποία, σημειωτέον, παραπέμπουν και σε αστικές αξιώσεις.

Ευχαριστούμε «Τα Νέα» για την πολύτιμη βοήθειά τους στη στοιχειοθέτηση της Μηνυτήριας Αναφοράς, που τώρα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα αποτελέσει το έναυσμα για την άσκηση ποινικής δίωξης σε όλους όσοι συμμετείχαν. Το εν λόγω δημοσίευμα θα αποτελέσει το πιο ισχυρό αποδεικτικό στοιχείο για την διαπλοκή μεταξύ Κυβέρνησης- Εισαγγελίας Λαμίας- Φυλακών  και της διάστασης της πολιτικής δίωξης, που συνεχίζεται ακόμα και μέσα στο κελλί. Και άλλη μια πληροφορία, ως δώρο στα «Νέα» για την πολύτιμη βοήθειά τους: Ας ψάξουν στον Άρειο Πάγο να μάθουν αν έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση (και πότε) για διερεύνηση αξιοποίνων πράξεων, με αφορμή μια συγκεκριμένη καταγγελία του Γ. Λαγού ( και ποια) στην οποία μάλιστα προίσταται Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου .Αν δεν μπορούν πάλι να μάθουν από τις «πηγές» τους, εδώ είμαστε!

                 ΕΛΑΣΥΝ- Γ.ΛΑΓΟΣ   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here