ΕΛΑΣΥΝ: Παροχή δωρεάν νομικής βοήθειας σε όποιον πολίτη αρνείται να εμβολιαστεί

Την κατηγορηματική του άρνηση να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού εξέφρασε ο Γιάννης Λαγός όταν επισκέφθηκε τις φυλακές Δομοκού κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να εμβολιάσει τους κρατουμένους. Και δεν έμεινε φυσικά στο ζήτημα του δικού του εμβολιασμού προσωπικά, αλλά αποφάσισε να παράσχει νομική βοήθεια μέσω της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. σε όποιον πολίτη αρνείται τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την υγειονομική δικτατορία που μας επιβάλλουν, με την παρακάτω ανακοίνωση:
“Η ΕΛΑΣΥΝ από την πρώτη μέρα της “πανδημίας”, πρωτοστάτησε στην αποκάλυψη ειδήσεων που αναπαρήχθησαν κατά κόρον, ανέδειξε ξένη και ελληνική ιατρική αρθρογραφία και εξέθεσε όλους εκείνους τους άθλιους που επένδυσαν στον covid για να περιστείλουν τα ατομικά δικαιώματά μας και τις ελευθερίες μας.
Σήμερα η ΕΛΑΣΥΝ δηλώνει ότι στέκεται και έμπρακτα δίπλα σε όσους δέχονται διώξεις στην εργασία τους επειδή αρνούνται να εμβολιαστούν, αναλαμβάνοντας την δωρεάν νομική υποστήριξη των νομικών ενεργειών τους. 
Είμαστε οι πρώτοι που δεν τους πιστέψαμε και θα είμαστε οι τελευταίοι που θα τους φοβηθούμε!”
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ethnikilaikisinidisi@gmail.com

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο πολίτης αισθάνεται μόνος και ανυπεράσπιστος όσον αφορά την άρνηση του εμβολίου για τον ιό covid 19. Όλο το Σύστημα διακυβέρνησης, προπαγάνδας (ΜΜΕ), κρατικός μηχανισμός, οι υγειονομικές υπηρεσίες, και η εργοδοσία βρίσκονται εναντίον του. Το άτομο συνθλίβεται κάτω από τις συντονισμένες πιέσεις όλων αυτών των μηχανισμών.
    Η προσφορά δωρεάν νομικής υποστήριξης που κάνετε είναι πολύτιμη για τον πολίτη που θέλει να σκέπτεται, να εργάζεται, και να ζεί ελεύθερα. ΕΥΓΕ.

  2. Ενδιαφερομαι γιατί είχα κάποιες ενοχλήσεις μεσα στην υπηρεσία μου από την ιεραρχική κλίμακα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here