Μια κυβέρνηση σε Vertigo

Χιλιάδες ακυρώσεις κρατήσεων για τη Μύκονο καταγράφονται από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι περιορισμοί στο νησί – Υποτονική κίνηση στα σοκάκια της Χώρας όπου δεν ακούγεται τίποτε, ενώ οι επιχειρηματίες είναι σοκαρισμένοι από την εξέλιξη.

Όπως ανέφερε o γενικός γραμματέας του Συνδέσμου εστίασης Μυκόνου, Η. Ζησιμόπουλος, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έφτιαξαν βαλίτσες και αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το νησί. «Όταν κλείνεις τη μουσική και απαγορεύεις την κυκλοφορία μετά τη 1 αυτό έχει ολέθριες συνέπειες», εξήγησε.

«Είχαμε στηριχτεί στη δέσμευση του πρωθυπουργού»

Επέρριψε μάλιστα ευθύνες στην πολιτεία που, παρά τις εκκλήσεις, καθυστέρησε να νομοθετήσει για τα κορωνοπάρτι. «Αυτό έγινε μόλις προχθές. Πολύ αργά! Και τώρα το πια, αν πράγματι, ισχύουν τα στατιστικά, το κακό έχει γίνει και εμείς θα πρέπει να δούμε πως θα το μαζέψουμε πάλι», ανέφερε.

»Εμείς έχουμε πολύ μεγάλη εμβολιαστική κάλυψη και εμείς είχαμε στηριχτεί στη δέσμευση του πρωθυπουργού, ο οποίος είπε πως δεν θα υπάρξει ποτέ γενικό lockdown. Πήγαμε λοιπόν μαζικά να εμβολιαστούμε, προσπαθήσαμε να πείσουμε όσους μπορούμε από τους εργαζόμενούς μας να εμβολιαστούν και αυτοί και τελικά αυτό που συνέβη είναι ότι την πληρώνουμε όλοι μαζί», επισήμανε.

«Υπάρχουν πολλές ακυρώσεις. Έχω μιλήσει τουλάχιστον με 30 ξενοδόχους που είναι φίλοι μου. Και έχουν από 10-15 ακυρώσεις ανά ώρα. (…) Όλος ο Ιούλιος πάει να χαθεί», δήλωσε επιχειρηματίας του νησιού.

Με αυτή την εικόνα όμως διαφωνεί η κυβέρνηση βλέποντας τα πράγματα μέσα από παραμορφωτικούς φακούς !!!  Έτσι λοιπόν την ώρα που οι επιχειρηματίες της Μυκόνου βρίσκονται κυριολεκτικά στα «κάγκελα» έπειτα από το αιφνιδιαστικό lockdown, εν μέσω τουριστικής σεζόν, με τα τηλέφωνα να έχουν πάρει φωτιά, καθώς άρχισαν οι πρώτες ακυρώσεις κρατήσεων, αλλά και συνεχείς επικοινωνίες με τουριστικά γραφεία και πελάτες από το εξωτερικό που ζητούσαν πληροφορίες, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ζώντας στο  δικό του “παράλληλο” σύμπαν, ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία επίπτωση στην τουριστική κίνηση στο νησί και ότι όλα βαίνουν… ομαλώς!

 

ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΛΑΣΥΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here