Επίσκεψη Ρώσων αξιωματούχων στην Ελλάδα

                                                                                                              Καθώς η Ελλάδα βρίσκεται υπό τον ζυγό του      “συνταγματικού τόξου” που θέλει να επιβάλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό,είχαμε την επίσκεψη Ρώσων αξιωματούχων. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα βρέθηκαν υψηλοί αξιωματούχοι του Ρωσικού Έθνους, όπως ο Στρατηγός Βίκτορ Μπογκνταρεφ. Ο Μπογκντάρεφ είναι ήρωας πολέμου και έχει παρασημοφορηθεί πολλές φορές για την προσφορά του στο Ρωσικό έθνος. Σήμερα είναι αρχηγός των Ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων και από τους στενούς συνεργάτες του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η ρωσική αποστολή προσπάθησε πολλάκις να θέσει, ζητήματα συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ρωσία και να προειδοποιήσει για αυτά που έρχονται. Συγκεκριμένα τέθηκε και το ζήτημα γιατί η Ελλάδα επιμένει στην Ευρωπαϊκή Ένωση , αφού μόνο οικονομικές και εμπορικές ζημιές της φέρνει. Στο τραπέζι τέθηκαν και σοβαρά Στρατιωτικά ζητήματα.

Η απάντηση της ελληνικής αποστολής και πιο συγκεκριμένα βουλευτού της ΝΔ(Εύβοια) ,προς τους Ρώσους αξιωματούχους ήταν : “Έχουμε χιλιάδες τόνους με ροδάκινα σας παρακαλούμε θα τα πάρετε;” (!)

Η απάντηση της Ρωσικής αποστολής ήταν να σηκωθεί και να κοιτά τα σπαθιά που ήταν στον τοίχο. Δυστυχώς αγαπητοί συνέλληνες αυτούς ψηφίζετε, να σας εκπροσωπούν. Άνθρωποι κατώτεροι των περιστάσεων. Όταν δεν έχεις εθνικό όραμα σαν Έθνος πως θέλεις να σεβαστούν σε παγκόσμιο επίπεδο; Η μόνη λύση είναι μια εθνικιστική κυβέρνηση που θα δώσει ένα κύμα Ελληνισμού σε όλο τον πλανήτη.

ΛΥΚΑΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here