Ιωάννη Λαγέ ,ο θεός και ο λαός απαιτούν να μείνεις ζωντανός

Αυτήν την ώρα που γράφω αυτό το μικρό άρθρο ,το τηλέφωνο μου χτυπάει ασταμάτητα από Έλληνες που βρίσκονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Έλληνες που αγωνιούν για την υγεία του Ιωάννη Λαγού και μου ζητούν να του μεταφέρω την αγάπη τους και την έκκληση τους να σταματήσει την απεργία πείνας.

Πραγματικά η αγάπη του κόσμου για το Γιάννη είναι συγκλονιστική.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας Ελληνίδας  που μου είπε : “Προσεύχομαι στην Παναγία παιδί μου να του αλλάξει γνώμη, εμείς τον ψηφίσαμε για να είναι ζωντανός και να τους πολεμά . Αυτό θέλουν παιδί μου να πεθάνει ο Γιάννης να μην ακούγεται η φωνή και η Ελληνική ψυχή μας “.

Ιωάννη Λαγέ σέβομαι την απόφαση σου αλλά δεν θέλω να πάρεις τον δρόμο του ήρωα Bobby Sand αλλά του ηγέτη που θα μας ενώσει να πολεμήσουμε τους τυράννους.

Ιωάννη Λαγέ ο Λαός  και οι δικοί σου άνθρωποι σε θέλουν δυνατό και απαιτούν να σταματήσεις την απεργία πείνας .

Προσεύχομαι στον Θεό να σου αλλάξει την απόφαση και να σταματήσεις την απεργία πείνας. Μην τους δώσεις την ικανοποίηση να σε δούνε οι τύραννοι ανήμπορο ή νεκρό.

Ο πολιτικός αγώνας σου αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για ένα μεγάλο κομμάτι του λαού . Έλληνες που σε θέλουν ζωντανό να συνεχίσεις να πολεμάς, για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδας την Ελευθερία.

Η σκέψη μας   και η ψυχές μας είναι δίπλα σου αυτές τις κρίσιμες ώρες που θέτεις την ίδια σου την ζωή σε κίνδυνο.

Γιάννη  Λαγέ αισθάνομαι την εσωτερική ανάγκη να απευθυνθώ σε εσένα και σου λέω “Ο θεός και ο λαός απαιτεί να σταματήσεις την απεργία πείνας”.

 

 

Γιώργος Κούτκας 

μέλος συντονιστικού  συμβουλίου ΕΛΑΣΥΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here