Με εγκύκλιο Βορίδη απαγορεύεται η είσοδος εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων στα Περιφερειακά Συμβούλια!

Οι «δημοκρατικές ευαισθησίες» του Βορίδη, φάνηκαν ακόμα μια φορά από την νομικά κατάπτυστη Εγκύκλιο που εξέδωσε ως υπουργός Εσωτερικών με τίτλο «Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού…» (ΔΙΔΑΔ/Φ.69/179/οικ. 52666/27-8-21, ΦΕΚΒ 3958).

Το περιεχόμενό της, με πρόσχημα την «προστασία από την πανδημία», απαγορεύει με τρόπο αντισυνταγματικό, παράνομο και πρωτοφανή για εκλεγμένο συλλογικό όργανο, την παρουσία των εκλεγμένων αντιπροσώπων του λαού αν δεν υποβληθούν σε ιατρική πράξη, στην οποία ενδεχομένως δεν συναινούν! Επιβάλλει δηλαδή με μονομερή και παράνομο τρόπο την παρουσία στις δια ζώσης συνεδριάσεις μόνο εμβολιασμένων, σε αντίθεση με όσα ισχύουν ακόμα και στο Κοινοβούλιο, όπου επιτρέπεται η είσοδος σε ανεμβολίαστους βουλευτές και υπαλλήλους με επίδειξη αρνητικού τεστ.

Είναι προφανές ότι αυτή η φασιστική/σταλινική κατρακύλα του υπουργού με το γνωστό παρελθόν και το μελανότερο παρόν, δεν στηρίζεται ούτε στη λογική ούτε στον νόμο και έχει μεθοδευτεί με αποκλειστικό γνώμονα τη στέρηση όσων αντιπαθεί ο ίδιος, η Κυβέρνησή του και ο πειθήνιος εκτελεστής της βούλησής του, άφαντος κατά λοιπά, Περιφερειάρχης, από την παρουσία τους στις Συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Έτσι εννοούν τον έλεγχο της αντιπολίτευσης οι Φαρισαίοι της κεντρικής πολιτικής σκηνής και τα όργανά τους, που δεν ορρωδούν προ ουδενός, όταν πρόκειται για την στέρηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων της μειοψηφίας.

Προειδοποιούμε και τον ίδιο ως εμπνευστή όπως και τα ανδρείκελα του Περιφερειακού Συμβουλίου που όχι μόνο δεν αντιδρούν αλλά και συμφωνούν με τη μεθόδευση αυτή, ότι είμαστε αποφασισμένοι να μην τους εκχωρήσουμε την εντολή που παραλάβαμε από τον αττικό λαό, την οποία θα τιμήσουμε μέχρι τέλους, ακόμα και αν χρειαστεί να γίνουμε δυσάρεστοι σε κάποιους όψιμους «δημοκράτες».

 

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Ανδρεακος Δημητριος

Αποστολοπουλος Εμμανουηλ

Ασημακοπουλος Παναγιωτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here