“Ο άσχημος Μένγκελε”

“Πιθανότατα η πιο απεχθής φυσιογνωμία της τελευταίας περιόδου. Η άσχημη φάτσα της απολυταρχικής επιβολής μέσα στα σπίτια μας, όλη την ημέρα. Και αναρωτιέται κανείς: αυτός ο “ειδικός” πότε πηγάινει στους ασθενείς του όταν ξημεροβραδιάζεται στα πάνελ;
Ο εν λόγω τύπος, που συνήθως πουλάει πνεύμα, θεωρώντας αμόρφωτους όσους διαφωνούν με τη γραμμή Μητσοτάκη, δεν είναι σε θέση ούτε να δέσει τα κορδόνια στους πραγματικούς ειδήμονες, Bhakdi, Montagnier, Ιωαννίδη κλπ.
Συναγωνιζόμενος την.. Παγώνη, αυτοικανοποιείται ανταλλάσσοντας εξυπνάδες με απλό κοσμάκη (μητέρες, εργάτες κλπ) που αρνούνται να εμβολιαστούν, αντί να “ξεστραβωθεί” να ανταλλάξει επιστημονικές απόψεις με ειδήμονες, που θα τον κάνουν να αισθανθεί ο ίδιος αμόρφωτος.. Αλλά έτσι είναι. Ο Μέγκελε που δηλώνει ανερυθρίαστα πως “η επιστήμη πειραματίζεται” , ξεχνάει να αναφέρει ότι εδώ το “πείραμα” είναι η άνθρωποι που εξαναγκάζονται να γίνουν πειραματόζωα για να μην χάσουν τη δουλειά τους. Θαυμάστε τον “ομορφάντρα” και κρίνετε:

 

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας… μέμφθηκε τους Έλληνες γιατί έχουν μικρότερη εμβολιαστική κάλυψη στον Ευρωπαϊκό Νότο και απέδωσε τις αντιφάσεις που πέφτει στο ότι… η επιστήμη προχωρά με πειράματα.

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος ειδικός – θαμώνας των καναλιών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, σχολιάζοντας σε τηλεοπτικό κανάλι την πορεία των εμβολιασμών στην Ελλάδα, είπε πως δεν… μπορεί να καταλάβει γιατί τα ποσοστά εμβολιασμού στην Ελλάδα παραμένουν χαμηλά.

«Δυστυχώς είμαστε 10% κάτω από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο και 20% κάτω από τις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου. Επειδή μοιάζουμε με την κουλτούρα των Μεσογειακών λαών, δεν βλέπω κάποιον πολύ σοβαρό λόγο που η αποδοχή των εμβολίων είναι κατά 20% της κοινωνίας χαμηλότερη, απ’ ότι στις άλλες χώρες του Νότου».

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας που δεν… βλέπει σοβαρό λόγο στον απολυταρχισμό και τους εκβιασμούς που επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη διχάζοντας την κοινωνία, ουσιαστικά τα… έβαλε με τον Ελληνικό λαό. Σε τι συμπέρασμα ήθελε να οδηγήσει τους τηλεθεατές ο κ. Βασιλακόπουλος άραγε; Πως οι Έλληνες πολίτες είναι… υποανάπτυκτοι και οπισθοδρομικοί και γι’ αυτό δεν εμβολιάζονται;

Φτάσαμε να συσχετίζουμε την επιβολή εμβολιασμού με πειραματικά σκευάσματα, με το επίπεδο του… πολιτισμού; Δεν θα προκαλούσε καμιά εντύπωση αν έκανε έναν τέτοιο ρατσιστικό συσχετισμό στο μυαλό του ο κ. Βασιλακόπουλος, αφού είναι ο ίδιος που είχε αποκαλέσει «αμόρφωτους» όσους πολίτες δεν εμβολιάζονται, έχοντας δηλώσει πως «ο εμβολιασμός είναι και θέμα μόρφωσης»!

Αφού ο γιατρός που ξεχωρίζει τους λαούς σε… ανώτερους και κατώτερους και τους Έλληνες πολίτες σε… μορφωμένους και αμόρφωτους, ερωτήθηκε στη συνέχεια από δημοσιογράφο σχετικά με τα χαμηλά ποσοστά: «μήπως φταίτε και εσείς για αυτό με τις αντιφάσεις στις οποίες πέσατε;», δεν διανοήθηκε καν να ασκήσει αυτοκριτική για την εξοργιστική συμπεριφορά που έχει επιδείξει όλους αυτούς τους μήνες.

Αντ’ αυτού απάντησε το εξής αδιανόητο:

«Ο κόσμος πρέπει να κατανοήσει ότι η επιστήμη προχωρά με το πείραμα και το πείραμα πολλές φορές έρχεται να διαψεύσει το προηγούμενο εύρημα».

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μάλλον «ξέχασε» ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές που εκτίθενται σε αυτό το πείραμα. Και με τη συνέργια του απολυταρχισμού που εφαρμόζει η κυβέρνηση, αυτό μεταφράζεται σε έκθεση σε σοβαρές παρενέργειες (ακόμα και σε θανάτους) , σε καριέρες που χάνονται λόγω του στυγνού εκβιασμού, σε πολίτες που απομονώνονται κοινωνικά.

Αντί να ασκήσει αυτοκριτική για την προβληματική πειθώ του, είπε κάτι του στυλ: «τι να κάνουμε, έτσι είναι τα πειράματα στην επιστήμη». Ο κόσμος λοιπόν εκβιάζεται για ένα εξελισσόμενο πείραμα. Και αυτό ο κ. Βασιλακόπουλος το κρίνει ως θεμιτό. Περίεργο; Καθόλου. Είναι ο ίδιος που είχε πει δημόσια «και τι σας απασχολεί τι παρενέργειες θα προκαλέσει το εμβόλιο μετά από χρόνια»..;

Πραγματικά, τι να πρωτοδιαλέξει κανείς από τις δηλώσεις αυτού του «ειδικού»…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here