Το ξύδι και η Μάρα Ζαχαρέα (βίντεο)

Πολύς πόνος από την κυρία Ρουσοπούλου- Ζαχαρέα για τους “ακροδεξιούς αντιεμβολιαστές” που “πείθουν” τον κόσμο “να μην εμβολιάζεται”.

Αν το μένος της αντικειμενικής κ. Ρουσοπούλου ήταν μετριότερο, θα θυμόταν περισσότερο την ιδιότητά της  δημοσιογράφου, αντί αυτής της γυναίκας βουλευτού της ΝΔ.
Στην πρώτη περίπτωση, θα καθόταν να ακούσει ολόκληρο το (μικρό άλλωστε απόσπασμα)βίντεο με την ομιλία του Γ. Ζωγράφου, και τότε θα διαπίστωνε ότι η ομιλία δεν ήταν ..αντεμβολιαστική αλλά αφορούσε τις νομικές συνέπειες της υποχρεωτικότητας.
Δεν ξέρουμε τι έχει σπουδάσει η κυρία ( ο σύζυγός της έστω στα γεράματα , τουλάχιστον, εξέλιξε τις σπουδές του) αλλά  λογικά, πρέπει να μπορεί να καταλαβαίνει απλά ελληνικά.
Διάλεξε δε, το πιο χαρακτηριστικό σημείο της ομιλίας όπου ο ποινικολόγος αναφερόταν στον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο αντίδρασης κατά της αντισυνταγματικής υποχρεωτικότητας, δηλαδή την προσφυγή στα Πρωτοδικεία!
Το ίδιο ακριβώς δηλαδή που συνιστούν όλοι οι “ψεκασμένοι”, όπως ο Καθηγητής του Ποινικού Δικαίου κ. Κων. Βαθειώτης, όπως ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου κ. Κασιμάτης και τόσοι άλλοι που δεν τα παίρνουν από το σύστημα που η ίδια υπηρετεί.
Το ξύδι μπαίνει στη σαλάτα, αλλά ενίοτε πίνεται και ως καταπραυντικό. Της το συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Για τις παρενέργειές του, σε περίπτωση κατάχρησης, ας μη ρωτήσει γιατρούς από αυτούς που καθημερινά φιλοξενεί…Ας ψάξει για κανέναν κανονικό!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση