Μεγάλη νίκη των ανεξαρτήτων Περιφερειακών Συμβούλων Αττικής κατά της πρότασης των μπολσεβίκων περί της αποπομπής τους

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, παρότι επιχειρήθηκε εκτροπή από τους σταλινικούς που συμμετέχουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο, που ζήτησαν την άνευ ετέρου αποπομπή (!) όσων εξελέγησαν  με το ψηφοδέλτιο της “Ελληνικής Αυγής” και μετά ανεξαρτητοποιήθηκαν, κατόπιν της καταλυτικής παρέμβασης του Δημήτρη Ανδρεάκου, η απετράπη η πρωτοφανής προσπάθεια κατάλυσης της δημοκρατικής αρχής στην Περιφέρεια.  Μετά από ψηφοφορία που κατέληξε  με ισοψηφία παρότι δεν ψήφισαν οι 2 εκ των 3 ανεξαρτήτων (!),  η πρόταση των σταλινικών απερρίφθη.
Έτσι την εννοούν τη δημοκρατία τα απομεινάρια του κομμουνισμού στην Ελλάδα.
Ευτυχώς, η πλειοψηφία της παράταξης Πατούλη, τελευταία στιγμή αρνήθηκε να αποτελέσει πάλι “την ουρά” των αριστερών. Διαβάστε το αναλυτικό Δελτίο Τύπου
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ E.ΛΑ.ΣΥΝ
Ακολουθεί η ανακοίνωση των Δημήτρη Ανδρεάκου, Εμμανουήλ Αποστολόπουλου και Παναγιώτη Ασημακόπουλου:
Στην 22η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής στις 6/10/21, λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας, κατατέθηκαν δύο ψηφίσματα των παρατάξεων<Δύναμη ζωής> και <Αντικαπιταλιστικής ανατροπής>,  προς επικύρωση και κοινή θέση όλου του περιφερειακού συμβουλίου.

Τα ψηφίσματα σχεδόν πανομοιότυπα ζητούσαν μετά το πέρας ενός έτους από την ιστορική καταδίκη της <Χρυσής αυγής> , καί τίς πρόσφατες επιθέσεις νεοναζί και φασιστών κατά αντιφασιστών , η περιφέρεια Αττικής να δηλώσει παρών ως οφείλει στον αγώνα διαρκείας κατά των νεοναζί στηρίζοντας το αντιφασιστικό μέτωπο.  Βέβαια προσπαθώντας στα πλαίσια της προπαγάνδας να επηρεάσουν καί συναισθηματικά τους ακροατές τους επικαλούνται και τα 80 χρόνια από τόν 2ο Π.Π.
Τα ψηφίσματα αυτά επιχείρησαν να καταστήσουν μια προσωρινή απόφαση κατά τής <Χρυσής αυγής> ως αμετάκλητη καί οριστική , εκβιάζοντας την δικαιοσύνη (όπως νομίζουν)  πρό της τελικής απόφασης,
 Δημιουργώντας ένα κοινό πολιτικό μέτωπο κατά τού εθνικισμού, πέφτουν στο ατόπημα του χαρακτηρισμού των πατριωτών και όλων γενικά των πολιτικών τους αντιπάλων με τούς απαξιωτικούς όρους φασίστες καί νεοναζί.
Όροι πού σκοπίμως χρησιμοποιούνται για να αποκρύψουν καί νά  επαναπροσδιορίσουν την παγκόσμια την ευρωπαϊκή αλλά καί την Ελληνική ιστορία.
Ο  Φασίστας    Μπενίτο Μουσολίνι  το  1912 εξελέγη στην ηγετική ομάδα του σοσιαλιστικού Κόμματος Ιταλίας και διορίστηκε αρχισυντάκτης της επίσημης εφημερίδας του Κόμματος. <Avanti>.  Η διαφωνία του με το κόμμα για την συμμετοχή τής Ιταλίας στον 1ο Π.Π. τον οδήγησε εκτός σοσιαλιστικού Κόμματος μαζί με όλους τους συντρόφους του (1914). Δημιούργησε τό Φασιστικό κόμμα και το 1922 ξεκίνησε πόλεμος των δύο σοσιαλιστικών φατριών που κρατάει μέχρι σήμερα.
Η Γερμανία είναι η κοινή μήτρα τού σοσιαλισμού, Εκεί λοιπόν γεννήθηκε καί ο εθνικοσοσιαλισμός,σε μία χώρα πού μετά τόν
1ο. Π.Π. κυριάρχησαν πλήρως οι σοσιαλιστικές θεωρίες καί ο κρατικός έλεγχος της οικονομίας είχε λάβει πρωτόγνωρες διαστάσεις.
Τα σοσιαλιστικά πιστεύω τού Χίτλερ και η πολιτική του συγγένεια με τον Στάλιν κατέληξαν στο σύμφωνο φιλίας και μη επίθεσης μεταξύ της Γερμανίας ( Ρίμπεντροπ) και ΕΣΣΔ (Μολότοφ).  Κοινό σύνορο των δύο χωρών έγινε βάση της αποφάσεως τους η ελεύθερη μέχρι τότε Πολωνία. Εδώ ξεκινάει και ο 2ος ΠΠ με την εισβολή του Χίτλερ (1/9/1939) καί τού Στάλιν (17/9/1939) στην Πολωνία προκειμένου νά μοιράσουν τον κόσμο.
Όταν οι ναζί πρόδωσαν τούς συμμάχους τους και εισέβαλαν στην ΕΣΣΔ (22/6/1941) ο Στάλιν καί τά στελέχη του κόμματος εφηύραν ένα νέο κομμουνιστικό αφήγημα. Ότι ο εθνικοσοσιαλισμός ήταν εντέλει καπιταλισμός καί μάλιστα στο χειρότερο στάδιο.
Οι δικοί μας πολιτική πρόγονοι (Β. Γεώργιος. καί Ιωάννης Μεταξάς)  δημιούργησαν την Ελλάδα που πρώτη αντιστάθηκε καί κατέκτησε λαμπρές νίκες κατά τού άξονα καί έγινε σημείο αναφοράς τού ελεύθερου κόσμου.
Ας μήν ξεχνάμε βέβαια ότι ανέλαβαν την πρωτοβουλία αυτή καί για να καταδικάσουν τα πρόσφατα επεισόδια πού έγιναν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη . Επεισόδια πού αποδίδονται αποκλειστικά καί μόνο σε νεοναζί και φασίστες χωρίς την συμμετοχή σε αυτά τών μονίμως αγίων ( αν καί επαγγελματιών επαναστατών κατά του συστήματος καί συμπτωματικά οργανωμένων από αυτούς) αντιφασιστών.
Πέραν τού τυπικού μέρους των ψηφισμάτων η αγωνία όλων των προοδευτικών παρατάξεων ήταν η απομάκρυνση των μελών του περιφερειακού συμβουλίου πού εξελέγησαν με την <Ελληνική Αυγή> ,συνοδευόμενη πάντα με βαρύτατους καί προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά τών προσώπων μας.
Η απάντηση μας μέσω εμού ήταν ότι δεν υπάρχει ακόμη τελεσίδικη απόφαση κατά τής<Χρυσής αυγής>. Από εκεί καί πέρα αν θεωρούν ότι μπορούν,( νόμιμα καί δημοκρατικά εκλεγμένους αντιπροσώπους τού Ελληνικού λαού , μέσω νομίμων διαδικασιών) να τούς διώξουν τούς παρακαλούμε να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια.
Κατόπιν τούτων καί εφόσον δεν υπήρξε αντίδραση κατά τών δηλώσεων μας, κρατήθηκαν προς συζήτηση τά ψηφίσματα για μετά τό τέλος της διαδικασίας των προγραμματισμένων θεμάτων.
Όταν επανήλθε τό θέμα ανέλαβε η παράταξη τής <λαϊκής συσπείρωσης> (ΚΚΕ) να βάλει τά πράγματα στην θέση τους, ζητώντας με δικό του ψήφισμα : Να εκφράσει το περιφερειακό συμβούλιο την αντίθεση του στην συνέχεια τής συμμετοχής των ανεξάρτητων συμβούλων που ανήκαν στην <Ελληνική Αυγή> καθώς και τής<Ελληνικής Αυγής>  στις διαδικασίες του οργάνου, καί να ζητήσουν από την κυβέρνηση να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία για την αποπομπή μας.
Στη συνέχεια αφού ακούστηκαν διάφορες κωμικές απόψεις για το πώς μπορεί ένα περιφερειακό συμβούλιο να νομοθετήσει και να βρει τρόπους για αναδρομική ισχύ αυτών των νόμων προχωρήσαμε στην ψηφοφορία για το αν θα γίνουν αποδεκτά τα παραπάνω.
Με ψήφους 48 κατά έναντι 47 υπέρ δεν πέρασαν τα παιχνίδια της αριστεράς.
Την σοβαρότητα και τόν δημοκρατικό χαρακτήρα του περιφερειακού συμβουλίου τιμώντας συγχρόνως καί την προσωπικότητα τους διέσωσαν οι παρατάξεις <Νέα αρχή> ,<Δημιουργία ξανά> καί φυσικά οι θιγομένοι εκ των ψηφισμάτων , έχοντας καί δύο απουσίες εκ των ανεξάρτητων που ανήκαν στην <Ελληνική Αυγή>

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Ανδρεακος Δημητριος

Αποστολοπουλος Εμμανουηλ

Ασημακοπουλος Παναγιωτης

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αναγνωστοπουλος Μαρκος Πολιτικος
    ΜΑΙΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…49 !!!! ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΗ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ….ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ..ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOU TUBE..EYXΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here