Αλληλεγγύη στον Roberto Fiore που συνελήφθη στη Ρώμη-Ανακοίνωση της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.

Συνελήφθη στη Ρώμη ο ιδρυτής της Forza Nuova και επικεφαλής του APF , Roberto Fiore, με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στα πλαίσια διαδήλωσης κατά του πιστοποιητικού εμβολιασμού. Μαζί με τον Fiore, συνελήφθησαν και άλλα μέλη της Forza Nuova τα οποία συμμετείχαν στη μαζική αυτή διαδήλωση. Ταυτόχρονα, φαίνεται να έχουν κινηθεί ήδη διαδικασίες για να τεθεί εκτός νόμου η Forza Nuova.  Όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι της Forza Nuova, “Ο λαός δεν έχει παρά να υπερασπιστεί τα δόντια και τα νύχια την ελευθερία του και σίγουρα το φοβισμένο σύστημα δεν θα μπορέσει να τον σταματήσει με τη σύλληψη ορισμένων ηγετών μας. Ούτε η διάλυση της Forza Nuova θα μπορούσε να ανατρέψει την πορεία αυτού που συμβαίνει και θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες. Η βία προέρχεται από την εξουσία, ο λαός υπερασπίζεται τον εαυτό του γιατί έχει καθήκον να αντισταθεί. Μήνες ειρηνικών συγκεντρώσεων στις πλατείες δεν έχουν σταματήσει την επιταχυνόμενη εφαρμογή του Great Reset. Τώρα η μουσική έχει αλλάξει και ο μαέστρος και ο συνθέτης είναι απλώς οι άνθρωποι που αγωνίζονται. Από αύριο, μέχρι τις 15 Οκτωβρίου και μέχρι να αποσυρθεί οριστικά το πιστοποιητικό εμβολιασμού, η λαϊκή επανάσταση δεν θα σταματήσει την πορεία της, με ή χωρίς εμάς”.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.ΛΑ.ΣΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΦΙΟΡΕ ΣΤΗ ΡΩΜΗ 

Οι παγκοσμιοποιητές δεν διαθέτουν καμία φαντασία και εφαρμόζουν πανομοιότυπα τη σατανική τους εμμονή για εξαφάνιση κάθε πατριωτικής φωνής.

Ο Πρόεδρος της FN  και του APF   Ρομπέρτο Φιόρε είναι μεταξύ των 12 επιλεκτικά συλληφθέντων από τους χιλιάδες διαδηλωτές στο κέντρο της Ρώμης κατά του πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Η ΕΛΑΣΥΝ όχι μόνο καταδικάζει την αδικαιολόγητη σύλληψη του Προέδρου του APF αλλά θα διαμαρτυρηθεί με κάθε μέσο στο Ευρωκοινοβούλιο και τα διεθνή όργανα στα οποία συμμετέχει για την καταστρατήγηση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως αυτό της δημόσιας συνάθροισης και της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας.

ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση