Δελτίο Τύπου Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.

” Από την πρώτη ημέρα της ιδρύσεως του κόμματός μας, δύο χρόνια πριν, είχαμε διατρανώσει την ανάγκη για ένωση όλου του χώρου. Οι προσπάθειες αυτές, παρότι έντονες και με καλές προθέσεις, με πρωτεργάτη τον επίτιμο (σήμερα) Πρόεδρο Ιωάννη Λαγό, βρήκε μόνο εφήμερη ανταπόκριση. Δυστυχώς αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά ότι η κουλτούρα της συνεννόησης είναι ανύπαρκτη στον πατριωτικό
χώρο, αφού ο καθένας ευελπιστεί στο να αποκομίσει πρόσκαιρα προσωπικά ή κομματικά οφέλη.
Παρά το γεγονός ότι η ΕΛΑΣΥΝ αποτελούσε την ψυχή της τελευταίας προσπάθειας στη συγκρότηση του Συνασπισμού “Κύμα Ελληνισμού”, αποφασίζει να αποχωρήσει μετά από ομόφωνη απόφαση του Συντονιστικού Συμβουλίου της, λόγω συγκεκριμένων πρωτοβουλιών κάποιων που απέδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο να στήσουν έναν ανταγωνιστικό κομματικό μηχανισμό, παρά να ενώσουν άλλους.
Παραμένουμε αταλάντευτοι στις θέσεις μας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε κάθε προσπάθεια που βάζει ως προτεραιότητα την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.”

Σ.Σ. Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Χωρίς δισταγμό και Χωρίς να θέλω να αποδείξω κάτι. Τό περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Δεν θα κρίνω τίποτα. Εγώ προσωπικά αφήνω στο έλεος του Θεού τά πράγματα.

Απάντηση