Η Νέα Δημοκρατία κάνει τον πολυπολιτισμό πραγματικότητα

Είναι πολύ πιθανόν η επόμενη Βουλή να έχει τον πρώτο έγχρωμο Ελληνα βουλευτή. Οπως πληροφορούμαι, η απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ο Σπύρος Χαγκαμπιμάνα στη Β΄ Πειραιά είναι ειλημμένη. Ο Χαγκαμπιμάνα, για τον οποίο σας έχω ξαναγράψει, είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση: έχει σπουδάσει στην Ελλάδα, καθώς ήρθε αρχικά για να φοιτήσει στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και τελικά παρέμεινε συνεχίζοντας τις σπουδές του και στη Νομική Σχολή Αθηνών, όπου μάλιστα είχε εμπλακεί με την πολιτική, καθώς ήταν μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Αργότερα επέστρεψε στην πατρίδα του, στο Μπουρούντι, όπου το καθεστώς όμως τον φυλάκισε. Με τη βοήθεια των ελληνικών αρχών και προσωπικά τότε του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά αποφυλακίστηκε και από το 2016 επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα. Σήμερα εργάζεται στη Γενική Γραμματεία Μετανάστευσης και στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές εξελέγη πρώτος σε σταυρούς σύνεδρος στη Β΄ Πειραιά, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να ονειρεύεται πως μπορεί να είναι στην επόμενη Βουλή. Από πλευράς Ν.Δ. η στήριξη είναι δεδομένη στον 50χρονο Σπύρο, που με κάθε ευκαιρία δείχνει την αγάπη του στην πατρίδα μας, που έγινε και δική του. Η περιοχή μάλιστα όπου θα πολιτευτεί έχει και μία ιδιαίτερη σημειολογία, καθώς στο παρελθόν είχε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά η Χρυσή Αυγή.

“Ο ανθελληνισμός και ο αφελληνισμός στο Μεγαλείο του! Άλλωστε δεν είναι καινούργιο το φαινόμενο του αντιεθνικού ρόλου της Νέας Δημοκρατίας. Παρακάτω στο βίντεο εδώ και πολύ καιρό είχε προειδοποιήσει ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ για το τι θα επακολουθήσει. Εσύ Έλληνα Πατριώτη Εθνικιστή κόπτεσαι, ποιος θα είναι Αρχηγός, ενώ η Ελλάδα σβήνει με σχέδιο που εφαρμόζεται ήδη! Έλληνες Πατριώτες Ξυπνήστε πριν είναι πολύ Αργά! Εθνική Ενότητα Τώρα! Η Εθνική Λαϊκή Συνείδηση με πρωμετωπίδα τον Επίτιμο Πρόεδρο μας και Έλληνα Ευρωβουλευτή Ιωάννη Λαγό, είχε προειδοποιήσει εδώ και πολύ καιρό. Ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος! Η λύση είναι μια : Ένωση Ελλήνων Πατριώτων στην Πράξη!

Ελεύθερον διατελεί και βέλτιστα πολιτευόμενον και δυνάμενον άρχειν πάντων, μιας τυγχάνον πολιτείας.–[Το ελληνικό γένος] ζει ελεύθερα και διοικείται άριστα και θα μπορούσε να κυριαρχήσει, αν ήταν πολιτικά ενωμένο.

Αριστοτέλης, 384-322 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

 

Απάντηση