“ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ”

Αυτή η απίστευτη λαοθάλασσα που όμοιά της έχει να δει δεκαετίες η Ευρώπη, είναι από τη χθεσινή συγκέντρωση κατά των μέτρων και της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στη Βιέννη.
Η χώρα που γέννησε τον Χίτλερ, με αντίστοιχου φρονήματος “ηγέτες” της Νέας Τάξης και των Στοών, προσπαθεί να οδηγήσει για δεύτερη φορά στον όλεθρο την Ευρώπη.
Ευτυχώς, τα συνδικαλιστικά σωματεία στρατού και αστυνομίας, συμμετείχαν με ανακοίνωσή τους μαζί με τον διαμαρτυρόμενο λαό στη μεγαλειώδη συγκέντρωση, δηλώνοντας ότι δε θα πάνε κόντρα στη λαϊκή βούληση.
Η Αυστρία ίσως αποτελέσει την αρχή του τέλους για τα κατακάθια της παγκοσμιοποίησης και για την προσκυνημένη πλήρως σε ηθικό Ελλάδα, αφού απέδειξε ότι μόνη της, δεν μπορεί πλέον να κάνει τίποτα…

Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ! ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗΡΑΙΑ ΗΠΕΙΡΟ! ΤΡΙΤΗ ΝΥΧΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΚΕΤΟ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ: « ÇA SUFFIT!» (ΑΡΚΕΤΑ!)! ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ!(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here