Ρωσία ήρθε η ώρα να συντρίψεις το Σκότος

Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει πίεση από ανώτερους αξιωματικούς για άμεση απάντηση προς το ΝΑΤΟ.

Ο Ρώσος απόστρατος συνταγματάρχης Viktor Baranec πιστεύει ότι ήρθε η ώρα η Ρωσία να αναπτύξει τα στρατηγικά βομβαρδιστικά της στην Βενεζουέλα.

Μιλώντας  στην εκπομπή του Ρώσου δημοσιογράφου Βλαντιμίρ Σολόβιοφ   ο  Baranec είπε,” μιλήσαμε πάρα πολύ. Είναι καιρός να απαντήσουμε στην απειλή με πράξεις. Η ανάπτυξη υπερηχητικών όπλων μας είναι ένας σοβαρός παράγοντας στον εγκέφαλο του ΝΑΤΟ, αλλά δεν προκαλεί την επιθυμητή αντίδραση”.

Ενώ επισήμαναν ότι αν γίνει δεκτή η πρόταση του για την Βενεζουέλα, θα αναγκάσει τις ΗΠΑ  να επιδιώξουν την ειρήνη, όπως έκανε ο Κένεντι το 1962.

” Τα βομβαρδιστικά αεροπλάνα θα περιπολούν πάνω από τον κόλπο του Μεξικού ,όπως κάνουν οι Yankees στην Κριμαία. Ενώ μπορεί να ενισχύσουμε ακόμα και με πυρηνικά υποβρύχια στο σημείο.”

Ο  Βλαντιμίρ Πούτιν  έκανε γνωστό  προς το τυράννους της Δύσης ότι ανέπτυξε υπερηχητικά όπλα 9 mach για να αποφευχθεί ένα ολοκαύτωμα προς το παρόν.

Ο τσάρος κάλεσε  για τελευταία φορά σε μια συμφωνία το ΝΑΤΟ για να αποφευχθεί ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος.

Η  Δική μας εκτίμηση είναι ότι δεν  θα τον ακούσουν, γιατί η νέα τάξη πραγμάτων έχει ως αντικειμενικό σκοπό την αιματοχυσία των εθνών.

Ως ελεύθεροι Έλληνες και ορθόδοξοι ,θα σταθούμε στο  πλευρό της Ρωσίας να σώσει τον πλανήτη ,από τους σκοταδιστές της Δύσης.

https://rumble.com/vq2x1b-43806143.html

Πηγή: vecernje novosti

 

TOMEAΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΛΑΣΥΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here