Covid Free Wallet…

Covid Free Wallet… / Σταυρούλα Γ. Παπαπέτρου, οδοντίατρος

 

Η εφαρμογή αυτή στο τηλέφωνο θα αντικαταστήσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού, λέει… Και θα ‘ναι, όπως άκουσα σήμερα στις ειδήσεις, και ταυτότητα και διαβατήριο και δίπλωμα οδήγησης και… Όλα τα αποδεικτικά ταυτότητας κάποιου σε ένα.

Πόσα χρόνια θέλουν να το κάνουν αυτό; Αυτήν την ψηφιακοποίηση δεν ήθελε να περάσει και ο Ραγκούσης της κυβέρνησης ΓΑΠ; Δεν υπήρχε η σωστή αιτία τότε, που θα γινόταν το άλλοθι της καταπάτησης της ελευθερίας του ατόμου και της βλάβης της σωματικής ακεραιότητας και της επιβίωσης.

Σήμερα βρέθηκε η αιτία αυτή: είναι ο αέρας ο κοπανιστός (που για να φαίνεται θανατηφόρος, απαγορεύτηκαν οι νεκροψίες, καταργήθηκε η δόκιμη άσκηση της ιατρικής, βγήκαν εκτός επαγγέλματος οι γιατροί που αρνούνται να πάνε κόντρα στην ηθική και στη συνείδησή τους, και θεσμοθετήθηκε ασυλία και ακαταδίωκτο, για να καλύπτονται τα ιατρικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ολόκληρες οικογένειες ξεκληρίζονται μέσα στις ΜΕΘ “από τον βολικό κορονοϊό, αν είναι αλήθεια αυτά που λένε στις ειδήσεις, χωρίς αυτοί οι Ες-Ες-τζήδες γιατροί να λογοδοτούν πουθενά. Θανατηφόρος δεν είναι ο ιός, αλλά στον θάνατο οδηγεί η καταστρατήγηση του ιατρικού λειτουργήματος από “ανθρώπους” αποχτηνωμένους, βαθιά ανήθικους και αριβίστες).

Σήμερα θα ‘ναι μια εφαρμογή στο κινητό… Και αύριο, κι αυτό είναι κάτι που το έλεγα από τον Μάρτιο του ’20, θα γίνει το τσιπάκι μέσα στο χέρι σας ή στο μέτωπο. Αλλά και τώρα που δεν βάλατε ακόμη το υποδόριο (κάτω από το δέρμα) εμφύτευμα…

Δοκιμάστε εσείς οι εmbολiasmέΝοι να σκανάρετε με την εφαρμογή σκαναρίσματος όχι το QR code του πιστοποιητικού, αλλά το μπράτσο σας. Το σκανάρισμα φέρεται να σας αναγνωρίζει ως τόσους 13ψήφιους αριθμούς όσους κι οι δόσεις εmβoλiou που βάλατε. Ο 13ψήφιος αριθμός είναι ο αριθμός παρτίδας της αμπούλας που σας έβαλαν. Και για να σκανάρεστε οι ίδιοι, πάει να πει πως το QR code είναι ήδη μέσα σας. Ήτοι το τσιπάκι ήδη το έχετε πάνω σας. Ήτοι είστε ένα προϊόν. Διαλέξτε εσείς τι προϊόν θέλετε να είστε… Κwλόχαρτο θέτε; Μαρμελάδα; Σερβιέτα; Ροκφόρ; Κρασί; Πάντως άνθρωπος με αυτεξούσιο πάψατε να είστε.

Το QR code μέσα σας δύο πράγματα θα επιφέρει. Πρώτον, ως ραδιενεργή οντότητα που εκπέμπει ακτινοβολία αυτό το QR code (όπως ραδιενεργό είναι το ρούτερ, που αυτοί σου λένε -και καλώς σου λένε- ότι πρέπει να το ‘χεις μακριά απ’ το υπνοδωμάτιο, για να μην πάθεις καρκίνο, κι όπως ραδιενεργό είναι το κινητό τηλέφωνο, και σου λένε -και καλώς σου λένε- να μην το βάζεις στην τσέπη του σακακιού δίπλα στην καρδιά, για να μην πάθεις αρρυθμίες, ή στις μπροστινές τσέπες του παντελονιού, για να μην πάθεις στειρότητα, ή να μιλάς με hands-free (ακουστικά), ώστε να είναι όσο γίνεται μακριά απ’ το αυτί σου, για για μην πάθεις καρκίνο εγκεφάλου), είναι μεταλλαξιογόνος παράγοντας για το DNA σας. Σε συνδυασμό με το μεταλλαξιογόνο διαγονιδιακό αυτό εmbόλio, είναι ένας καλοφυτεμένος σπόρος καρκινογένεσης και γονοτοξικότητας μέσα σας. Και δεύτερον, δίνει τη δυνατότητα χειρισμού σας από μακριά.

Μ’ αυτό το QR code είστε πια ένα λογισμικό. Κι όπως παίρνετε τηλέφωνο στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας τηλεφωνίας όταν κολλάει το ίντερνετ, και σας το φτιάχνουν από τα κεντρικά μ’ ένα κλικ, με μια ενέργεια, έτσι θα σας χειρίζονται κι εσάς: click from away Τι; Έχεις βηματοδότη και τελειώνει η μπαταρία του; Και θα κοστίσεις στο σύστημα υγείας τον οποίο πληρώνεις με το αίμα σου;

Τα λεφτά απ’ τα ταμεία τα έφαγαν. Ούτε συντάξεις έχουν να δώσουν ούτε νοσηλεία να σου παρέχουν. Θα σου πατήσουν το κλικ από μακριά, να σε ξεφορτωθούν. Τι; Είχε ανέβει το προσδόκιμο ζωής στα 90; Ε, δες τα κηδειόχαρτα τώρα. Ο μέσος όρος ηλικιών των πεθαμένων είναι στα στα 60.

Άντε… Καλοφύτευτα αυτά που βάλατε και καλά κρασά!

 

Πηγή : toromaiiko.com

Απάντηση