ΑΙΣΧΟΣ! Δ.Μιχαηλίδου: «Αδικία να μην μπορούν να υιοθετήσουν παιδιά τα ομόφυλα ζευγάρια» -Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣΥΝ(βίντεο)

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε στην αναδοχή και στην υιοθεσία. 

Η Δόμνα Μιχαηλίδου ανέφερε πως θεωρεί αδικία να μην μπορεί να υιοθετήσει παιδί ένα ομόφυλο ζευγάρι, ενώ τόνισε πως είναι κάτι που συμβαίνει σε άλλες χώρες της Ευρώπης, ωστόσο, στην Ελλάδα είμαστε πίσω σε αυτό τον τομέα.

«Προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι αδικία. Είναι κάτι που εάν δείτε σε ποιες χώρες της Ευρώπης πλέον μπορεί κάποιος να υιοθετήσει ως ομόφυλο ζευγάρι είναι σαν να βλέπει την πρώην Σοβιετική Ένωση, είναι σαν να βλέπεις την σιδηρά κουρτίνα», είπε η Δ.Μιχαηλίδου.

Αναφερόμενη στην αναδοχή και την υιοθεσία στη χώρα μας, τόνισε πως η διαφορά τους είναι η εξής: στην υιοθεσία η βιολογική οικογένεια του παιδιού έχει κριθεί ακατάλληλη για να πάρει το παιδί πίσω, ενώ στην αναδοχή δεν έχει βγει ή δεν έχει βγει ακόμη αυτή η απόφαση.

Η Εθνική Λαϊκή Συνείδηση, θα υπενθυμίσει στην κ. Δόμνα, όσο αφορά την τελευταία δήλωση για την βιολογική οικογένεια, ότι :

ΑΝΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ, ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ (ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 1973 ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟ ΕΝΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΓΕΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ “ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ” – ΜΚΟ.

ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΡOMA Ή ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ “ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣH”

Έπειτα όσο αφορά την τοποθέτηση της πως ” θεωρεί αδικία να μην μπορεί να υιοθετήσει παιδί ένα ομόφυλο ζευγάρι” θα παραθέσουμε τα εξής:

Η υιοθεσία είναι ένας θεσμός που πρωτίστως πρέπει να λαμβάνει υπ’ όψιν και να διασφαλίζει την ομαλή ανάπτυξη ενός παιδιού και όχι το απωθημένο ενός άτεκνου ζευγαριού. Είναι ένα ευαίσθητο ζήτημα μέσω του οποίου δοκιμάζονται οι αξίες, η ηθική και οι κανόνες μιας κοινωνίας.

Η φύση και ο Θεός έχουν, πλάσει έτσι τα όντα αλλά και τους Ανθρώπους, ώστε βιολογικά να τεκνοποιούν το Θήλυ μαζί με το Άρρεν και παραδοσιακά έτσι έχουν δημιουργηθεί όλες οι οικογένειες. Κάθε τι που αντιπαλεύεται την Φυσιολογικότητα κα την Κανονικότητα της Παραδοσιακής Οικογένειας, ανήκει στην Νεοταξική αντίληψη της Παγκοσμιοποίησης, που θέλει να διαρραγεί αυτή η Φυσιολογικότητα, στο βωμό της Μόδας, του χρήματος & της εσκεμμένης απενεχοποίησης κάθε διαστροφής, που πολύ απλά στον Ολοκληρωτικό Καπιταλισμό, ότι φέρνει χρήμα, θα πρέπει να είναι κοινωνικά αποδεχτό, ακόμα και όταν αποδομηθούν Αιώνιες Αξίες και ιδανικά.

Στην Ελλάδα το 90% των ερωτηθέντων εμφανίζεται αρνητικό στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Ένας επίσης σημαντικός ανασταλτικός παράγοντας για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, παραμένει η αβεβαιότητα ως προς τυχόν ψυχο-αναπτυξιακά προβλήματα στο υιοθετημένο παιδί.

Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να καταστρέψουν αθώα παιδιά, για να ικανοποιήσουν μια μικρή εκλογική πελατεία; Τι δεν καταλαβαίνουν οι ψηφοκυνηγοί ;

Πως τα ίδια τα παιδιά είναι δυνατόν να αντιληφθούν την ύπαρξη δύο γονέων με το ίδιο φύλο και ποιος γνωρίζει τι καταστροφικές επιπτώσεις έχει η εγγενής αυτή ασάφεια των γονεϊκών ρόλων στην εξέλιξη της ζωής τους αργότερα; Είναι η ώρα να μας απαντήσουν αυτοί που τάχα υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ολίγων, να μας πουν, ποιος θα υπερασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών.

Εάν κάποιοι πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να κάνουν τα πάντα στον εαυτό τους, ΔΕΝ έχουν το δικαίωμα να κάνουν τα πάντα στους άλλους και μάλιστα στα παιδιά…

Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε  να αλλάξουν οι αξίες της Ελλάδος από τους κάθε λογής παρεκκλίνοντες σεξουαλικά.

Όσοι νομίζουν ότι θα αποκομίσουν εκλογικά οφέλη, παριστάνοντας τους προοδευτικούς, δεν ψαρεύουν σε θολά νερά. Ψαρεύουν σε βρώμικα νερά.

Η ΕΛΑΣΥΝ είναι αμετακίνητη στις θέσεις της. Στηρίζει και υπερασπίζεται την παραδοσιακή οικογένεια.

Σοφία Κερασοβίτη – Κοκκινάκη

Μέλος της ΕΛΑΣΥΝ

(πιο αναλυτικά για τις θέσεις της ΕΛΑΣΥΝ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΣΕ  παλαιό άρθρο “Η ΕΛΑΣΥΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ” ΛΟΥΚΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΛΟΣ Σ.Σ. ΕΛΑΣΥΝ

https://elasyn.com/2020/12/30/%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%85%ce%bd-%ce%bb%ce%b5%ce%b5%ce%b9-%ce%bf%cf%87%ce%b9/)

 

Απάντηση