Η πρόταση Ζιρινόφσκι και η Ρωσική τέχνη της παραπλάνησης

Ο πρόεδρος του φιλελεύθερου Κόμματος της Ρωσίας (LDPR) , Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι , δήλωσε σε συνέντευξη του στο Σπούτνικ ότι η αναγνώριση των αυτοαποκαλούμενων Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ δεν θα ωφελήσει των Ρωσικό Λαό  στην Ουκρανία.

Ο Ζιρινόφσκι δήλωσε ότι δεν  πρέπει να γίνει αποδεκτή η πρόταση  του κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσίας γιατί μόνο κυρώσεις θα φέρει στην Ρωσία.

– Αν το κάνουμε δεν θα εξαφανιστεί η απειλή για τους Ρώσους .Ποιος από εμάς θα αναγνωρίσει αυτήν την απόφαση; Κάνεις. Ενώ ο κίνδυνος για την Ρωσία θα συνεχιστεί. Για αυτό πρέπει να “χτυπήσει” κάνεις για να τον θυμούνται  όλοι καλά.

_ Η θέση του LDPR είναι ότι ολόκληρη η Ουκρανία  πρέπει να είναι μέρος της Ρωσίας είπε ο Ζιρινόφσκι.

Η πρόταση του κομμουνιστικού κόμματος ,με επικεφαλής τον πρόεδρο Γκενάντι Ζιουγκάνοφ να αναγνωριστεί το DNR και το LNR .(Δημοκρατίες του Λουγκανσκ – Ντόνετσκ) .

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου αρνήθηκε να σχολιάσει την πρωτοβουλία πριν από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στην κρατική Δούμα.

Όπως βλέπουμε όλα  τα δεδομένα δείχνουν ότι πλέον η Ρωσία θα απαντήσει δυναμικά στα παιχνίδια του ΝΑΤΟ.

Εμείς πάντως λέμε ότι οι μόνοι που γνωρίζουν το που και πότε θα χτυπήσουν είναι οι Ρώσοι.

Θα κτυπήσουν την Ουκρανία τελικά η Maskirovka, η τέχνη της παραπλάνησης είναι για αλλού.

Είπαμε τα σημεία αντιπαράθεσης ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και την Ρωσία είναι σε όλο τον πλανήτη πλέον. Υπερδνειστερία, Κόσσοβο,Ιράν , Καύκασος , Μαντζουρία, Κουρίλες νήσοι. Οι Αμερικανοί έχουν πολύ καλές διπλωματικές σχέσεις με την Ιαπωνία.

Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας είχε ανακοινώσει  από της 7 Δεκεμβρίου του 2019 ότι προχωρά  στην αγορά του ακατοίκητου Magashima Island που βρίσκεται 34 χιλιόμετρα από το Ιαπωνικό νησί Kyushu.

Οι Αμερικανοί σε περίπτωση πολέμου με την Κίνα θα έχουν ένα φυσικό αεροπλανοφόρο . Πρόκειται για ένα ένα ηφαιστειακό βράχο 4,8 χλμ. στην Νότια Σινική θάλασσα.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση της Ιαπωνίας, το νησί θα δοθεί για να το χρησιμοποιήσουν τους δύο διαδρόμους οι Αμερικανικές  Ναυτικές Δυνάμεις.

Επόμενος θεωρείτε βέβαιο ότι  υπάρχει έτοιμη Αμερικανική βάση, ώστε να χτυπήθει  στρατιωτικά η Ρωσία δια μέσου της Μαντζουρίας.

 

Οι Ρώσοι έχουν τεράστια υπομονή και ποτέ δεν κάνουν βιαστικές κινήσεις χωρίς να υπολογίζουν την άμυνα τους.

Η θέση του νησιού Magashima
Το Νησί Μαγκασιμα θα αποτελέσει το σταθερό αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ στην Νότια Σινική θάλασσα

 

Τομέας ενημέρωσης και στρατηγικής ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση