Νέα πορεία Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας 5 Φεβρουαρίου!

Η Εθνική Λαϊκή Συνείδηση, ανελλιπώς, μέσα απο άρθρα αλλά και Δράσεις στο δρόμο και στις γειτονιές, έχει τονίσει τον ανθελληνικό ρόλο και αυτής της Κυβέρνησης της Νέας Ισλαμοκρατίας που σε αγαστή συνεργασία με τον Ισλαμολάγνο & Λαθρολάγνο Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Μπακογιάννη, για άλλη μια φορά ανέδειξαν την ΑΘΗΝΑ, TO NEO ΠΑΚΙΣΤΑΝ την Πρωτοχρονιά, όπου οι Λαρομετανάστες Πακιστανοί έκαναν κυριολεκτικά ότι ήθελαν χωρίς να τους αγγίζει κανείς!

Οι προκλήσεις των Πακιστανών συνεχίζονται! – Στις 5 Φεβρουαρίου θα κάνουν νέα πορεία στο κέντρο της Αθήνας για το Κασμίρ! Συγκεκριμένα οι «Φίλοι του Κασμίρ» καλούν μέσω facebook σε πορεία διαμαρτυρίας, για να διαμαρτυρηθούν για τις ”φρικαλεότητες της Ινδίας στο Κασμίρ”!

Η επίδειξη δύναμης με τις πορείες των Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας, είναι ένα σήμα κινδύνου που δεν πρέπει να το αγνοήσουμε! Η Ανθελληνική κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτή την απίστευτη προβοκάτσια σε βάρος της Ινδίας και πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα! Πρέπει να μπεί ένα φρένο στο παράλληλο κράτος που χτίζουν, πριν να είναι αργά!!

Eν τω μεταξύ, η Tehreek-e-Kashmir UK, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες, ότι οι κάτοικοι του Κασμίρ στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο θα τιμήσουν την Ημέρα της Δημοκρατίας της Ινδίας ”ως Μαύρη Ημέρα για να καταγράψουν έντονες διαμαρτυρίες ενάντια στην παράνομη κατοχή του Τζαμού και του Κασμίρ από την Ινδία”, όπως ανέφεραν! Άρα μιλάμε για ένα οργανωμένο σχέδιο των Πακιστανών σε όλη την Ευρώπη! Ο Πρόεδρος της οργάνωσης Ράτζα Φαχίμ Καγιάνι, είπε ότι οι κάτοικοι του Κασμίρ στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πραγματοποιήσουν διαδηλώσεις έξω από την ινδική πρεσβεία και τα προξενεία.Η Τουρκία και το Πακιστάν έχουν ξεκινήσει μια κοινή στρατηγική (παραπληροφόρησης) στα μέσα ενημέρωσης για να δημιουργήσουν μια αφήγηση που θα ταιριάζει “γάντι” στα γεωγραφικά, πολιτικά και αμυντικά συμφέροντα σε Μεσόγειο και Νότια Ασία.
Πρόκειται σαφώς για τουρκο-πακιστανική πληροφοριακή συμμαχία στο πλαίσιο του τουρκικού υβριδικού πολέμου, ο οποίος ασκείται από την Άγκυρα κατά της Ελλάδας σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια.
Σχ. : Ακούει κανείς αρμόδιος στην Αθήνα ; (σχετικό άρθρο απο Andreas Mountzouroulias)
Η Εθνική Λαϊκή Συνείδηση, καθώς και ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ιωάννης Λαγός,  είχε αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα της, για τον βρώμικο ρόλο του παράνομου Προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας, Τζαβέντ Ασλάμ και την ακατανόητη ανοχή του “Ελληνικού” Κράτους!
(ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΟ: Ἀκόμη πιστεύεις ὅτι θέλουν τό καλό σου;
https://www.youtube.com/watch?v=G0XaDRdNXg0
Πρώτη η Εθνική Λαΐκή Συνείδηση με προμετωπίδα τον Επίτιμο Πρόεδρο μας και Έλληνα Ευρωβουλευτή Ιωάννη Λαγό είχε κάνει και ακόμα κάνει (όπως με το Ανδρείκελο Αμάλ στο Μεταξουργείο) αρκετές κινήσεις – δράσεις κατά των Λαθροεισβολέων καθώς και οι λύσεις για την Εφαρμογή της Απέλασης με σύννομες διαδικασίες.
Σε καταδίκη της αδιανόητης απόφασης της Επιτροπής Ασύλου προέβη πριν κάποιους μήνες, όταν όλοι είχαν σιωπήσει, ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΛΑΣΥΝ και ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός, με την οποία αναγνωρίστηκε ως πρόσφυγας ο καταζητούμενος Πακιστανός Τζαβέντ Ασλάμ. Παράλληλα, ο Γιάννης Λαγός δήλωσε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να προσβάλλει την εν λόγω απόφαση. Ως γνωστόν, ο εν λόγω Πακιστανός, καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol για διακίνηση λαθρομεταναστών από το 2006 και έκτοτε η ελληνική δικαιοσύνη τον καλύπτει σκανδαλωδώς με αποκορύφωμα την πρόσφατη παροχή πολιτικού ασύλου. Την ίδια στιγμή, ο εκλεγμένος από 131.000 Έλληνες , Γιάννης Λαγός, απειλείται άμεσα με διεθνές ένταλμα σύλληψης και έκδοσή του στην Ελλάδα παρα το ότι δεν κατηγορείται για καμμία απολύτως έκνομη πράξη!
Αυτοί λοιπόν Έλληνες Πατριώτες ΕΘΝΙΚΙΣΤΈΣ, όπως βλέπετε και στο παραπάνω βίντεο, έχουν σηκώσει κεφάλι, όλοι οι Λαθρομετανάστες και όπως διαφαίνεται κάνεις δεν τους σταματά! Σε αυτό το σημείο είναι πιο επιβεβλημένη από ποτέ η Εθνική Ενότητα, διότι σε μερικά χρόνια δεν θα υπάρχει Ελλάδα και Έλληνες!
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:

Θα γνωρίσεις πολλές ήττες στη ζωή σου, αλλά ποτέ μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να νικηθεί.

Μην εγκαταλείπεις! Υπάρχουν πολλοί αρνητικοί άνθρωποι εκεί έξω που θα προσπαθήσουν να σε αποθαρρύνουν. Μην τους ακούς. Ο μόνος που μπορεί να σε κάνει να τα παρατήσεις είναι ο εαυτός σου.
Τέλος η Μόνη Εθνική Λύση είναι Εθνικός Αγών και στην Πράξη. Οι εκλογές είναι τεχνασμα για να σε μπερδεύει. Γρηγορείτε Έλληνες! ΖΗΤΏ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΆΣ!

ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΛΑΣΥΝ

 

Απάντηση