ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Πριν 3 έτη συντελέστηκε μια,αναίμακτη προς το παρόν,απώλεια εδάφους,κύρους μα πάνω απ’όλα αξιοπρέπειας και ιστορικής-πολιτισμικής κληρονονιάς..

Το 1922 και το 1974 απωλέσαμε εθνικό έδαφος,Μικρά Ασία και Βόρεια Κύπρο,ύστερα απο σφοδρότατες μάχες και εκατόμβες απωλειών,ενώ το 2019 απωλέσαμε την Μακεδονία δίχως να πέσει ντουφεκιά,δίχως να χυθεί σταγόνα αίμα..
Αναφερόμαστε στην συμφωνία των Πρεσπών,κατά την οποία η κυβέρνηση Τσίπρα,παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας στο κράτος των Σκοπίων,εγκρίνοντας για αυτό την ονομασία “Βόρεια Μακεδονία”..
Πέρα όμως απο το όνομα,η συμφωνία μιλούσε για..μακεδονική γλώσσα..περί..μακεδονικού έθνους..και βεβαίως δεν παρέλειπε να απαγορέψει στους Έλληνες την χρήση του εμβατηρίου “Μακεδονία Ξακουστή” και άλλων αναλόγων συνθημάτων για τις ένοπλες δυνάμεις μας..
Πριν προχωρήσουμε στην ιστορική ανάλυση της προδοσίας της Μακεδονίας και στο πώς επετεύχθει αυτή η ιταμή συμφωνία,θα ξεκαθαρίσουμε ότι,ως Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. ΔΕΝ συμφωνούμε με την ονομασία “βόρεια μακεδονία” για το κράτος που βρίσκεται βόρεια της Μακεδονίας μας και λέγεται,ορθότατα Σκόπια ή ακόμα καλυτερα Vardaska..
Και αυτό διότι ΔΕΝ πιστεύουμε στην ύπαρξη ενός μακεδονικού έθνους ή στην ύπαρξη μακεδονικής γλώσσας..
Αυτό που πιστεύουμε,και επιστημονικά-ιστορικά αποδεικνύεται είναι ότι οι Μακεδόνες είναι φύλο του Ελληνικού Έθνους,είναι κομμάτι Του,όπως οι Λάκωνες,οι Κρήτες,οι Κύπριοι,οι Ηπειρώτες,οι νησιώτες,οι Θράκες,οι Πόντιοι,οι οποίοι είναι φυσικοί και βιολογικοί συνεχιστές των Αρχαιοελληνικών φύλων των: Δωριέων,Αιολών,Ιώνων,και άλλων..
Η γλώσσα των Μακεδόνων είναι διάλεκτος της Ελληνικής,όπως τα Τσακώνικα,Ποντιακά,Κρητικά,κ.α. και σαφώς ΔΕΝ ομιλούμε και ΔΕΝ δυνάμεθα ιστορικά να ομιλήσουμε περί ανεξαρτήτου κράτους με τον όρο “Μακεδονία” μέσα διότι η Μακεδονία είναι ΜΊΑ και είναι Ελληνική,και ΔΕΝ μπορεί κανένα κράτος,πλην του Ελληνικού να καρπωθεί την ιστορία Της,τους Ήρωες και τον πολιτισμό Της,και αυτό γιατί οι Μακεδόνες απο τα αρχαία χρόνια όχι μόνον υπερηφανεύονταν για την Ελληνική καταγωγή Τους αλλά και σε δύσκολες,για την Πατρίδα,στιγμές,αγωνίστηκαν με πραγματική αυτοθυσία και αγάπη προς την Ελλάδα..
Στην συμφωνία των Πρεσπών τώρα,για να είμαστε δίκαιοι και ιστορικά ακριβείς θα τονίσουμε ότι ο Τσίπρας-Συριζα έμειναν πιστοί στο δόγμα που είχε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ επί κατοχής,και ο ΔΣΕ αργότερα,όργανα αμφότερα του ΚΚΕ,οι οποίοι δήλωναν και υποστήριζαν την ύπαρξη “Μακεδονικού” κρατιδίου με εδάφη της Μακεδονίας και Θράκης μας..
Την εποχή του ψυχρού πολέμου η Γιουγκοσλαβία είχε εντός Της μία δημοκρατία,απο τις 6,με την ονομασία Λαική δημοκρατία της Μακεδονίας,στα εδάφη των Σκοπίων,ενώ με την διάλυση αυτής,οι κάτοικοι της χώρας οικειοποιήθηκαν το όνομα Μακεδονία και έτσι ήρθαν σε διπλωματική ρήξη με την Ελλάδα,η οποία αντί να εισβάλει και να λύσει το πρόβλημα μόνινα,ενσωματώνοντας τα εδάφη με την ονομασία “Νομός Κεντρικών Βαλκανίων ή Νομαρχία Παιονίας”,εισήλθε σε έναν διπλωματικό αγώνα που όμως ΔΕΝ τον υποστήριξε με ιστορικά επιχειρήματα και με αρχαιολογικές ανασκαφές..
Και αυτό το αναφέρουμε διότι,η περιοχή των Σκοπίων βρίσκεται στα εδάφη της Αρχαίας Παιονίας,και η περιοχή της σημερινής Μακεδονίας,που διεκδικούν τα Σκόπια,την αρχαία εποχή λεγόταν Θράκη,ενώ Μακεδονία ονομαζόταν η περιοχή πέριξ του Ολύμπου,το Δίον,η Πέλλα,μέχρι και την Θεσσαλονίκη..
Οι ελληνικές κυβερνήσεις προτίμησαν τις μεθόδου τύπου εμπάργκο,Ανδρέας Παπανδρέου, και διπλωματικής απομόνωσης των Σκοπίων,ενώ απειλούσαν την γείτονα χώρα με την μη ένταξή τους σε ΝΑΤΟ και ΕΕ..
Τέτοιου είδους επιχειρήματα δεν ευσταθούν και δεν έχουν διάρκεια τέτοιες πράξεις, διότι η Ελλάς ούτε είναι,ούτε προκειται να γίνει κράτος με ισχύ εντός τέτοιων συμμαχιών,ενώ οι “σύμμαχοί” μας μονίμως μάς σκάβουν τον λάκκο και υπονομεύουν τα συμφέροντα της χώρας και του λαού μας..
Πράγματι οι ελληνικές κυβερνήσεις παραχώρησαν στα Σκόπια σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία μέσα,το 1992,με πρωτοβουλία Μητσοτάκη,δίνοντας το όνομα Π.Γ.Δ.Μ.,ενω στην ίδια γραμμή στάθηκε και ο Τσίπρας μς την συμφωνία των Πρεσπών..
Όλα αυτα τα έτη,μεταξύ Μητσοτακη-Τσίπρα,οι κυβερνήσεις ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ.,Σημίτη και Καραμανλή,είτε αδιαφόρησαν,είτε πάγωναν το ζήτημα για το μέλλον..
Πέρα όμως απο τους πολιτικούς μεγάλη ευθύνη φέρει ο λαός μας,ο οποίος δεν υποστήριξε με θέρμη την αντίσταση των πατριωτικών και εθνικιστικών οργανώσεων,ενώ στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία υπήρχε κόσμος της τάξεως των 700.000 όταν το 1992 ήταν περί του 1.500.000..
Ακόμη,ο λαός μας ΔΕΝ έκανε πληθώρα εκδηλώσεων ή για να ακριβολογούμε,ΔΕΝ υποστήριζε τους εθνικόφρονες οι οποίοι αν και αγωνίζονταν για την Μακεδονία με πληθώρα συγκεντρώσεων κατέληγαν να είναι πάντα λίγοι αριθμητικά,με τον λαό μας να κοιτάει απαθής και αδιάφορος..
Η μεγάλη αποτυχία και απογοήτευση της εποχής ήταν η στάση της Χ.Α. η οποία αν και 3ο κόμμα στην βουλή με 500.000 ψηφοφόρους,ΔΕΝ έκανε παρά ελάχιστες εκδηλώσεις και δράσεις,ΔΕΝ συσπείρωσε κόσμο και ΔΕΝ οργάνωσε τον κόσμο της σε ένα ενιαίο σχέδιο-μέτωπο κατά της κυβερνήσεως..
Σαφώς και η μεγάλη πληγή του λαού μας παραμένουν τα σώματα ασφαλείας,με 1η και καλύτερη την ΕΛ.ΑΣ. η οποία όχι μόνον πήρε το μέρος της κυβερνήσεως ΑΛΛΆ και εξετέλεσε το έργο της με υπερβάλλοντα ζήλο συλλαμβάνοντας πολίτες και κάνοντας υπέρμετρη χρήση βίας..
Στην συνέχεια έχουμε τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων,να συνεκπαιδεύονται και να συμμετέχουν σε ασκήσεις με αντίστοιχα των Σκοπίων,ενώ οι Έλληνες πιλότοι προστατεύουν το FIR των Σκοπίων..
Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι η Μακεδονία απωλέσθηκε,σύντομα και εδαφικά,όχι μόνον λόγω της προδοτικής στάσεως των κυβερνήσεων,αναμενόμενο,και της ανθελληνικής συμπεριφοράς των ενόπλων δυνάμεων,τί να περιμένει κανείς άλλωστε απο μισθοφόρους δίχως ιδανικά,ΑΛΛΆ κατά βάση απο τον ίδιο τον Ελληνικό λαό,έναν λαό ριψάσπι και δειλό μόνον που αυτή την φορά ΔΕΝ πέταξε την ασπίδα ΑΛΛΆ την Τιμή και αξιοπρέπειά Του,και δειλό διότι απώλεσε Εθνική κυριαρχία δίχως να ανοίξει ρουθούνι..
Φωτεινή εξαίρεση οι ελαχιστότατοι εθνικιστές και πατριώτες που,κατα βάση ακομμάτιστα,κατέβηκαν στο πεζοδρόμιο και έδωσαν τον αγώνα Τους,εναντίων κυβερνήσεως και σωμάτων ασφαλείας και αντιφρονούντων,όχι μόνον σε ένα Ιδεολογικο πεδίο ΑΛΛΆ όταν χρειάστηκε,αρκετές φορές μάλιστα,με συγκρούσεις και μονομαχίες που μόνον σε μια Ιλιάδα του Ομήρου διαβάζουμε και βρίσκουμε..
Στις μέρες μας τα κόμματα του Εθνικιστικού χώρου και οι Πατριωτικοί φορείς ΔΕΝ κάνουν καμία δράση ή εκδήλωση για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ή για την καταδίκη της συμφωνίας των Πρεσπών,και είναι εξίσου συνένοχα με την απραξία και σιωπή τους,για αυτό λοιπόν ας μην μάς φανεί παράξενο όταν δούμε τα στρατεύματα των Σκοπίων να παρελαύνουν στην Θεσσαλονίκη,τους Έλληνες πολίτες να χειροκροτάνε και να επικροτούνε..
Το παράδοξο όσο και παράλογο,για το επίπεδο του λαού μας και των εθνικιστών-πατριωτών,θα ήταν εάν βλέπαμε καθε χρόνο,κάθε 25 Γενάρη χιλιάδες λαού να διαδηλώνει έντονα εναντίων της συμφωνίας,κάθε 13 Οκτώβρη,με τον θάνατο του Παύλου Μελά οι Έλληνες κατά χιλιάδες να συρρέουν στο σπίτι Του,στην Κηφισιά,στα γενέθλια του Μεγάλου Αλεξάνδρου ή στον θάνατό Του,13 Ιούνη,οι Έλληνες να παρελαύνουν ενώπιών Του σε Αθήνα,Πέλλα και Θεσσαλονίκη,κατά χιλιάδες..
Παράλογα και υπερβολικά απαιτητικά για τον λαό μας,αλλά απαραίτητα και αναγκαία εάν θέλουμε να λεγόμαστε Έλληνες και ιδιαιτέρως εθνικιστές ή πατριώτες..
Ειδάλλως ας μην μάς φανεί περίεργη η εικόνα που περιγράψαμε για την Θεσσαλονίκη και τις ξένες δυνάμεις..
Διότι όταν ένας λαός έχει τάσεις δουλείας και συμπεριφορά δειλίας δεν έχει παρά να περιμένει τον λαό αυτόν ο οποίος θα επιβληθεί και θα κάνει επίδειξη δύναμης,κάνοντας τον τελικά απο εν δυνάμει,σε εν ενεργεία σκλάβο..
(ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)

ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΑΣΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ):https://www.youtube.com/watch?v=RdPPXa5-wu8

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=RdPPXa5-wu8

Αριστείδης Μαρκομιχάλης

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.

 

Απάντηση