Γιώργος Τρομάρας, ο Έλλην Γίγαντας! ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Ο Γιώργος Λ. Τρομάρας, Έλληνας παλαιστής,ηθοποιός δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδας στην ελευθέρα πάλη και Ευρώπης στην επαγγελματική πάλη, ενώ παράλληλα, ήταν και μασίστας, Ο άνθρωπος που στα παιδικά μας χρόνια είδαμε να τραβάει με τα χέρια του αυτοκίνητα και όχι μόνο, στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε διάφορες ελληνικές ταινίες, ο Έλλην Γίγαντας strongman, Ο τελευταίος λαϊκός ήρωας, ο συνεχιστής των λαϊκών ηρώων Κουταλιανού και Σαμψών, Γιώργος Τρομάρας, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών το πρωί της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όπου νοσηλευόταν μετά από εγκεφαλικό που είχε υποστεί.

Γεννήθηκε το 1947 σε ένα μικρό χωριό με θέα την Λίμνη Τριχωνίδα, την Αγία Σοφία, Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την κλίση του στην πάλη και τη μυική δύναμη. Eκτός από παλαιστής έχει καταφέρει λύγισμα χοντρών σιδερικών, σπάσιμο χοντρών αλυσίδων, σήκωμα αυτοκινήτων, άνοιγμα ελατηρίων άνω των 400 κιλών με τα δόντια, ακόμα και τράβηγμα αμαξοστοιχιών. Τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα, η αγάπη του όμως για το άθλημα τον ανέδειξε γρήγορα. Ο Γιώργος Τρομάρας είναι ο συνεχιστής των λαϊκών ηρώων Κουταλιανού και Σαμψών, ενώ πλέον είναι ο τελευταίος λαϊκός ήρωας.

Ο Γιώργος Τρομάρας έχει παρουσιάσει προγράμματα επίδειξης μυικής δύναμης στην Ελλάδα και σε πάνω από 35 κράτη. Έχει παρουσιάσει προγράμματα σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου σε όλη την Ελλάδα, πάντα με περισσότερο το ηθικό δίδαγμα. Ήταν από τους πρώτους, που ασχολήθηκαν με το Δυναμικό Τρίαθλο (Powerlifting). Τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα, η αγάπη του όμως για το άθλημα τον ανέδειξε γρήγορα. Ο Γιώργος Τρομάρας ήταν στην ουσία ο γνήσιος συνεχιστής των λαϊκών ηρώων Κουταλιανού, Τζίμ Αρμάου, Τζίμ Τίγρη, Σαμψών, ήταν ο τελευταίος λαϊκός ήρωας. Ήταν παντρεμένος και έχει έναν γιο, τον Κώστα (παρακάτω στην φωτογραφια με την κοκκινη μπλούζα), ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο άθλημα του δυναμικού τριάθλου.

Η κηδεία του παλαιστή και ηθοποιού θα γίνει την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου (12:00) στον Ιερό Ναό Ζοωδόχου Πηγής στην πλατεία Παιανίας.

Η ΕΛΑΣΥΝ, Ο ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΑΣΥΝ, ΤΑ ΜΕΛΗ & ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ & ΦΙΛΟΙ,  ΚΑΘΩΣ & Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ, ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ, ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΣΥΛΛΥΠΥΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ & ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΤΡΟΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ, ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Απάντηση