ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ & ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ ΕΛΑΣΥΝ

Την Πέμπτη 17/2/2022 και ώρα 6μ.μ. έγινε συγκέντρωση συμπαράστασης, για τον Πολιτικό Κρατούμενο & Απεργό Πείνας Ιωάννη Λαγό. Έδωσαν το Βροντερό Παρόν συναγωνιστές και μέλη  της Εθνικής Λαϊκής Συνείδησης (Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.), με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ζωγράφο Ιωάννη, ο Πρόεδρος της Λ.Ε.Π.ΕΝ Ρήγας Χρήστος και ο εκπρόσωπος του Εθνικού Μετώπου Ζαφειρόπουλος Δημήτρης.

Τριάντα Ηρωικοί Έλληνες & Ελληνίδες, βρήκαν το σθένος με την παρουσία τους να διαμαρτυρηθούν, ανάμεσα σε κλούβες και σε διμοιρίες Αστυνομικών για την κατάφωρη παραβίαση των συνταγματικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Ιωάννη Λαγού από την Ανθελληνική Κυβέρνηση της Νέας Σταλινοκρατίας.

Συγκινητική ήταν και η στήριξη του γύρω κόσμου, που καταλαβαίνει και βιώνει ο ίδιος και μέσα στην κοινωνία, τις παρενέργειες  της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας.

Κατά την διάρκεια της Συγκέντρωσης κατατέθηκε ψήφισμα διαμαρτυρίας στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για την παρεμπόδιση των καθηκόντων του Ιωάννη Λαγού, καθώς και γι τον κίνδυνο της ζωής του, από το αυταρχικό καθεστώς της Νέας Σταλινοκρατίας!

Ως ΕΛΑΣΥΝ και εκ μέρους του Ιωάννη Λαγού, Ευχαριστούμε Θερμά Όλους τους Συναγωνιστές και τον κόσμο παρευρέθηκε και στήριξε τον Δίκαιο Αγώνα του.

ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ!

 

 

 

Απάντηση