ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΕΛΑΣΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!(ΒΙΝΤΕΟ)

Αδιανόητο: Έστειλαν στον Ζελένσκι τις ρουκέτες των RM-70 του ΕΣ – Aφοπλίζουν de facto τα νησιά;
(https://www.youtube.com/watch?v=s49s2IGYfjI)
Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά σύμφωνα με ανώτατη πηγή του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στο φορτίο των όπλων και των πυρομαχικών που έστειλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον καθεστώς Ζελένσκι στην Ουκρανία για να τα χρησιμοποιήσει κατά των Ρώσων, περιλαμβάνεται μεγάλος αριθμός ρουκετών των 115 ρουκετοβόλων RM-70 που είχε προμηθευτεί η Ελλάδα από την πρώην Ανατολική Γερμανία, είναι ακριβώς αυτά που έχουν αναπτυχθεί στα νησιά και η Τουρκία απαιτεί την απομάκρυνσή τους!
Συγκεκριμένα από τις αποθήκες του Στρατού αφαιρέθηκαν χιλιάδες ρουκέτες των 122 χλστ. οι οποίες εστάλησαν μέσα στα κουτιά τους στην Ουκρανία!
Έτσι με μία κίνηση η κυβέρνηση πετυχαίνει να αφήσει με ελάχιστες ρουκέτες τα RM-70 και να έχει εν συνεχεία δικαιολογία να τα αποσύρει από τα νησιά!
Πρόκειται πραγματικά για ένα μακιαβελικό σχέδιο και δίνει μία εξήγηση για την ταχύτητα με την οποία κινήθηκαν όλοι οι παράγοντες!
Η αποστολή των ρουκετών ήταν σαφώς προσχεδιασμένη και να πούμε ότι δεν είναι ένα πυρομαχικό που αντικαθίσταται αφού μόνο η Ελλάδα τα χρησιμοποιεί από τις χώρας του ΝΑΤΟ και απαγορεύεται η προμήθειά τους από την Ρωσία λόγω των κυρώσεων.
Να σημειώσουμε ότι είχε αποφασιστεί πρόγραμμα αναβάθμισης αυτών των ρουκετών με την σχετική αξιολόγηση να την κερδίζει σερβική εταιρεία για να τα ανακατασκευάσει στην έκδοση G-2000. Η αρχική έκδοση των ρουκετών είναι η 9M28F με ακτίνα δράσης 20 χλμ. και οι Σέρβοι θα διπλασίαζαν το βεληνεκές τους.
Δεν ξέρουμε κατά πόσον έχει προχωρήσει η αναβάθμιση σε μεγάλους αριθμούς, αλλά θα μας ακουγόταν ανατριχιαστικό να παραδίδαμε εκσυγχρονισμένα πυρομαχικά των 122 χλστ.!
Το σημαντικότερο όλων: Ποτέ, μα ποτέ, δεν «χαρίζονται» τα πυρομαχικά τέτοιων όπλων για τον απλούστατο λόγο ότι… ποτέ δεν είναι αρκετά! Είναι ταχέως αναλώσιμα και δύσκολα αντικαθιστούμενα!!
(Δ.Π)
Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΡΑΔΙΩΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:

ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΣΤΑ FM ΠΕΡΙ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΤΟΥΡΚΙΑΣ:

https://www.youtube.com/watch?v=s49s2IGYfjI

 

ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΣΤΑ FM ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΕΛΑΣΥΝ – ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ:

 

 

 

Απάντηση