Ανακοίνωση

Τερματίζω στην 26η ημέρα της, την απεργία πείνας που ξεκίνησα, έχοντας καταφέρει να αναδείξω, με άμεσο κίνδυνο της ζωής μου τα εξής:

α) Την κατάφωρη παραβίαση κάθε έννοιας νομιμότητας με την απαξίωση της εισαγγελικής διάταξης της Εισαγγελίας Λαμίας για μεταγωγή μου στην Αθήνα προς άσκηση των καθηκόντων μου, από το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Η ίδια Εισαγγελία, είναι η μόνη που απηύθυνε ερώτημα ευαισθητοποιούμενη για τη μη καθαρογραφή της πρωτόδικης απόφασης και τον μη προσδιορισμό του Εφετείου, όταν το λοιπό δικαστικό σύστημα και οι Δικηγορικοί Σύλλογοι σιωπούν
β) Τον υποκριτικό “ανθρωπισμό” των δήθεν “ευαίσθητων” Κυβερνήσεων, ΕΕ, ΜΚΟ και λοιπών “δικαιωματιστών” που αν και γνώριζαν από την πρώτη μέρα ότι μάχομαι για τα κατοχυρωμένα ανθρώπινα δικαιώματά μου, δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το θέμα της παραβίασης κάθε έννοιας  νομιμότητας σε βάρος μου, αποδεικνύοντας τις πραγματικές τους επιδιώξεις.
Μέσα από αυτόν τον μοναχικό μου αγώνα όμως, αναδείχθηκε και η υπέροχη υποστήριξη ατόμων, ομάδων και μέσων που σε πείσμα όσων έχουν υποκύψει στις “νουθεσίες” και τις “παραινέσεις” του Δυνάστη, όρθωσαν ανάστημα, αντέδρασαν και πάλαιψαν, προβάλλοντας τα αιτήματά μου με συγκεντρώσεις, δημοσιεύματα και πράξεις συμπαράστασης. Ειδική μνεία οφείλω στους συναγωνιστές του  ευρωπαικού συνασπισμού APF, που στο τέλος του μήνα διοργανώνουν για εμένα και τους λοιπούς φυλακισμένους εθνικιστές, ειδική εκδήλωση συμπαράστασης στην Ισπανία.
Δεν μας χωρίζει τίποτα από όσους αντιδρούν στη Νέα Τάξη.
Δεν μας ενώνει τίποτα με όσους για οποιονδήποτε λόγο υποτάσσονται σε αυτή.
Ο αγώνας συνεχίζεται.
Γιάννης Λαγός
Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής
Πολιτικός κρατούμενος

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εμάς τούς Εθνικιστές μάς χωρίζουν έτη φωτός από την νέα τάξη πραγμάτων καί την παγκοσμιοποίηση.Για μάς τό Έθνος τών Ελλήνων είναι πάνω απ’όλα καί πιστεύουμε στο τρίπτυχο Πατρίδα θρησκεία οικογένεια.

 2. Σε κάθε αναμέτρηση ο Ιωάννης Λαγός θα είναι ο νικητής. Η χαρά μας ανείπωτη.

 3. Μπράβο Γιάννη μας, που παρόλη την κατάφορη αδικία του βρώμικου συστήματος, εσύ όχι μόνο δεν λυγίζεις, αλλά μέσω των συνεργατών σου, καταθέτεις και τις ερωτήσεις στην Ευρωβολη, για την πλειοψηφία των αντίστοιχων Ευρωπαίων*και για το Ουκρανικό και για τις διώξεις που θέλει να φέρει το αντίστοιχο Ιταλικό κυβερνητικό, διεφθαρμένο σύστημα, στους Αδελφούς Ιταλούς Συναγωνιστές Εθνικιστές, που δεκαετίες τώρα συμβαδίζουμε απόλυτα!!!! Γι’αυτό και σε φοβούνται όλοι σε Βρυξέλλες, Στρασβούργο και Ελλάδα. Γιατί ακούγεται η φωνή σου, σταράτα και φουλ επιθετική, όπως τους αρμόζει και κυρίως, όπως αρμόζει σε μία προσωπικότητα σαν την δική σου!!! Ευτυχώς που συμμετέχει ο Καραγκιόζης Σαλβινι στην Κυβέρνηση Προδοσίας και της Ιταλίας, που μάλιστα κάποιοι άλλοι τον θεωρούσαν πρότυπο και ήθελαν να του μοιάσουν. Γι’αλλη μία φορά μας κάνεις Υπερήφανους και μάλιστα διπλά, λόγω και της παράνομης φυλάκισης, αλλά κυρίως και την άρνηση σισυτιου που έχεις κατέβει. ΕΎΓΕ και μόνο ΕΥΓΕ!!!
  ☝️☝️☝️☝️☝️☝️

 4. >>>>
  ……….stoy koyfoy THN PORTA …..
  OI EPHLYDES KAI OI MHDISANTES EPEBALLAN THN EPIKYRIARXIA TOYS S E :
  SKLABOYS , ZOMPI , METALLAGMENOYS KAI …..

 5. Παλικάρι Γιάννη!!! Ολοι ενάντια στην υποκριτική ΕΕ που σταζει αλα καρτ δηλητήριο και στον δυνάστη που λέγεται ΝΑΤΟ.

 6. Όταν άκουσα για απεργία πείνας.
  Στο μυαλό μου περάσει η σκέψη δεν αξίζει. Και όσο περνούσαν ή μέρες. Τό έβλεπα. Έκανα προσπαθώ να το ανάδειξο τό θέμα.Σε διαφορά σαιτ. Από τά 3 το ένα απάντησε. Και ήταν όχι δεν μπορεί να κάνει θέμα.

 7. Υπόψιν και τά 3 σαιτ είναι τού λεγόμενου πατριωτικόυ χώρου.
  Και μάλιστα ο ένας πάει για τούς
  ΕΛΛΗΝΕΣ. Σκέψου πόσο εθνικιστές ήμαστε. Και μιλάμε για ένωση.
  Γιάννη. Δεν αξίζει τίποτα. Αδερφέ.
  Κοίτα την υγεία κάνε υπομονή.

 8. Από αρχής δεν θεωρούσα την ενέργεια αυτή σωστή. Γιατί δεν αξίζει. Σε 3 σαιτ έθεσα θέμα να το αναδείξουν μόνο ό ένας απάντησε. Με ένα ΟΧΙ. Και μάλιστα με τούς ΕΛΛΗΝΕΣ. Να γιατί δεν αξίζει τίποτα. Γιατί στην πλειοψηφία τους ή Έλληνες είναι γαμημενος λαός.

Απάντηση