Οι προσκυνημένοι στρατηγοί δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν

《Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης».》
Στρατηγός Ιωάννης Μακρυγιάννης…

Υπάρχουν στην Ελλάδα στρατηγοί που υπηρέτησαν το ανθελληνικό σύστημα και έχουν το θράσος να λένε τη μισή αλήθεια.

Πρέπει να γνωστοποιηθεί σε όλους ότι στην Ελλάδα έχουν κάνει μουσείο και χώρο λατρείας το υποτιθέμενο σπίτι του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη. Το “ελληνικό” κράτος έχει ανακαινίσει το σπίτι του μεγαλύτερου σφαγέα των Ελλήνων, Αρμενίων και άλλων λαών της Μικράς Ασίας. Οι Έλληνες αξιωματούχοι κάνουν εκδηλώσεις για τον εξισλαμισμένο Εβραίο σφαγέα των προγόνων μας χωρίς ίχνος ντροπής (Ντονμέ).
Ελάχιστοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι στο άγαλμα του ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας Κεμάλ Ατατούρκ αριστερά του βρίσκεται ο Γερμανός στρατηγός Otto Liman von Sanders. O Otto ήταν αυτός που οργάνωσε τον Τουρκικό Στρατό και ο πατέρας του ήταν Πρώσος Εβραίος ευγενής. Ο ίδιος είχε εντολές από τον Κάιζερ να μείνει και να εκπαιδεύσει τον τουρκικό στρατό. Αυτό έγινε ακόμα και όταν η κόρη του και δύο φίλες της βιάστηκαν με κτηνώδη τρόπο ομαδικά από Τούρκους στρατιωτικούς, μπροστά στα μάτια του αρραβωνιαστικού της. Βέβαια όλα λύθηκαν με μια μεγάλη αποζημίωση για τα όσα έγιναν στο Μπεϊκος.
Ο Ενβέρ Πασάς το 1914 έκανε πρόταση να σχηματίσουν συμμαχία με την Γερμανία και να δράσουν από κοινού στην αυτοκρατορία.
Θα πρέπει να απαντήσετε όλοι εσείς, οι στρατηγοί σε ιστορικά και καίρια ερωτήματα:
1) Που ήσασταν εσείς στρατηγοί της Eλλάδος όταν στα Ίμια το 1996 αφήσατε την πολιτική ηγεσία και τους Τούρκους να εγκαθιδρύσουν την πολιτική των γκρίζων ζωνών;
2) Που ήσασταν να υπερασπιστείτε όλους αυτούς τους συναδέρφους σας στρατιωτικούς , Γιαλοψό, Καραθανάση, Βλαχάκο, Μπαλταδώρο, Σιαλμά και τόσους άλλους;
3) Γνωρίζετε αν οι Ισραηλινοί πιλότοι που βομβάρδιζαν την Ελληνική Γάζα εκπαιδεύονται στην πόλη Ικόνιο που βρίσκεται υπό κατοχή Τούρκων;(Ζάγκρος Χεβά)
4) Τι πράξατε για να μην γεμίσει η Ελλάδα λαθρομετανάστες;
5) Που ήσασταν όταν καταλύθηκε το σύνταγμα της Ελλάδας ,από τα μνημόνια που επέβαλαν οι σύμμαχοι σας; Τα μνημόνια που φέρανε πάνω από 25.000 αυτοκτονίες Ελλήνων ,μέσα σε αυτούς και Ελλήνων στρατιωτικών.
6) Που ήσασταν όταν ξεπουλήθηκαν σε ξένα και αλλότρια συμφέροντα κρίσιμες δομές της επιβίωσης του έθνους; Πουλήθηκαν η ΕΛΒΟ, Πυρκάλ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, Αεροδρόμια ..
6) Που ήσασταν όταν πουλήθηκε το όνομα της Μακεδονίας γιατί το απαίτησαν τα αφεντικά σάς του ΝΑΤΟ; Βλέπατε τους πολιτικούς να στέλνουν τους πραίτορες των ΜΑΤ να ρίχνουν χημικά και ξύλο σε μικρά παιδιά. Με υπογραφή ανώτατου αξιωματικού του στρατεύματος έγινε η προδοσία των Πρεσπών.
7) Που ήσασταν δύο χρόνια που έχει επιβληθεί μια υγειονομική τυραννία από την πολιτική εξουσία καταπατώντας κάθε έννοια ανθρώπινης βούλησης και ελευθερίας;
8) Γιατί διαλύσατε την Ελληνική εφεδρεία ;
9) Γιατί σιωπάτε στην νέα προδοσία που πάει να γίνει στο Αιγαίο; Επιβάλουν τα νατοϊκά αφεντικά σας τον διαμελισμό της Ελλάδας και εσείς λέτε ναι.
10) Γιατί επιτρέψατε να δοθούν όπλα στους Χάζαρους Ουκρανούς για να κτυπήσουν τον Ελληνισμό της Ταύριδας αλλά και την Ρωσία;
11) Πως επιτρέπετε να δίνετε τον ελληνικό οπλισμό σε ναζιστικά και σατανιστικά τάγματα που μάχονται την ορθοδοξία ;
12) Γιατί αλλάξατε το ενιαίο στρατηγικό δόγμα Ελλάδας Κύπρου;
13) Τι γνωρίζετε για το σχέδιο μπουλγκράβια;
Πολλά τα ερωτήματα αλλά σταματώ εδώ, αηδιασμένος από εσάς και τους “συμμάχους” σας.
Ξέρω σας πονάει η ορθόδοξη Ρωσία για αυτό μιλάτε απαξιωτικά για της προφητείες των αγίων Πατέρων περί Ξάνθου Γένους .
Ήρθε η ώρα να χάσετε τα οφίτσια και τα οφέλη τον Νατοϊκών οργανισμών και αυτό σας ενοχλεί. Δυστυχώς 201 έτη μετά την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα, στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα ραγιάδες που δεν θέλουν την απελευθέρωση του έθνους. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν στρατηγοί αλλά υποτακτικοί, των πολιτικών και Νατοϊκών στοών.
Σε αντίθεση με όλους εσάς τους Νατοϊκούς “Στρατηγούς” έχουμε πίστη στον τριαδικό Θεό και στεκόμαστε στο πλευρό της ορθοδόξης Ρωσίας ενάντια στην ανωμαλία της Δύσης. Πιθανότερο να σωθεί η Ελλάδα από την Ρωσία και τα συμφέροντά της, παρά από εσάς τους υποτακτικούς που φοβάστε και την σκιά σας.

《Προδότης, δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος του στους εχθρούς, αλλά είναι κι εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει》! (Θουκυδίδης)

Εμείς οι Έλληνες καταδρομείς προσκυνούμε μόνο τον τριαδικό Θεό και όχι τους σατανιστές του ΝΑΤΟ. Ορθοδοξία η θάνατος

Γιώργος Κούτκας

μέλος Σ.Σ ΕΛΑΣΥΝ

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γιά τό σχέδιο Μπουλγκραβια ίσως πρέπει νά μιλήσει ο τότε αντιεισαγγελέας Αγγελής. Πώς καί γνώριζε γιά τό σχέδιο αυτό τό περιοδικό news week? Αναπάντητα ερωτήματα

Απάντηση