Η Ρωσίκη Μασκιροβσκα σε εφαρμογή

Χθές το πρωί έγινε ενημέρωση των δημοσιογράφων απο τον εκπρόσωπο του Ρωσικού υπουργείου Άμυνας , στρατηγό Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Συνολικά, από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, το Ουκρανικό καθεστώς του Κιέβου έχει προσελκύσει 6.824 ξένους μισθοφόρους από 63 χώρες στην Ουκρανία», είπε ο Konashenkov. Σύμφωνα με τον επίσημο εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, οι περισσότεροι μισθοφόροι προέρχονταν από την Πολωνία – 1.717 άτομα.

 

«Περίπου 1.500 μισθοφόροι έφτασαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και τη Ρουμανία. 300 άτομα από τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γεωργία. «193 άτομα έφτασαν από την περιοχή της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας υπό τον έλεγχο της Τουρκίας», πρόσθεσε.

 

Μέχρι σήμερα, οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχουν καταστρέψει 1.035 ξένους μισθοφόρους, ο αριθμός τους μειώνεται και αυτή τη στιγμή ανέρχεται σε 4.877 άτομα. Άλλοι 912 μισθοφόροι αρνήθηκαν να λάβουν μέρος σε εχθροπραξίες και διέφυγαν από τη χώρα”, είπε ο Konashenkov.

 

Υπενθύμισε ότι οι ξένοι μισθοφόροι δεν έχουν την ιδιότητα του μαχητή βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.

 

“Ήρθαν στην Ουκρανία  με αντικειμενικό σκοπό,να κερδίσουν χρήματα σκοτώνοντας Σλάβους. Γι’ αυτό το καλύτερο είναι να αντιμετωπίζουν ποινικές ευθύνες και μακροχρόνιες ποινές φυλάκισης”.

Η Ρωσία από το 2014 εχει στήσει ένα παγκόσμιο  Δίκτυο  πληροφοριών ώστε να γνωρίζει τι ετοιμάζεται ενάντια στα συμφέροντα τής τα οποία απέδωσαν καρπούς.

Όταν πρώτοι από εδώ γράφαμε ότι η Ρωσία θα κερδίσει πάνω και στα κάτω ,είχαμε γνώση τι ακριβώς γίνεται.

Από την έναρξη της ειδικής επιχείρηση η στρατιωτική μηχανή της Ρωσίας διεξάγει με χειρουργική ακρίβεια την αποστολή της.

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία από την Ρωσία . Η Μασκιροβσκα σε στρατιωτικό επίπεδο είναι τόσο καλά στημένη που όταν την καταλάβουν θα είναι αργά για τους σατανιστές του ΝΑΤΟ.

 

ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ  EΛΑΣΥΝ

 

Απάντηση