ΤΑ ΕΡΓΑ & ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΤΑΛΙΝΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πήρε ένα κόμμα κεντροδεξιό και έγινε πρωθυπουργός, όχι γιατί ο κόσμος πίστεψε σ΄ αυτόν -άλλωστε ο Ελληνικός λαός ήξερε πολύ καλά τί κουμάσια (ναι κουμάσια) είναι, αυτός και η οικογένειά του- αλλά επειδή αυτό το κόμμα ήθελε να πιστεύει ότι ακόμα πρεσβεύει κάποιες απαράβατες αρχές και ελληνικές αξίες, προκειμένου να φύγει ο επάρατος ΣΥΡΙΖΑ.
Και το μετέτρεψε σε τί;
Σε ένα νέο, παλιό ΠΑΣΟΚ.
Στελέχωσε μάλιστα και την αυτοδύναμη κυβέρνησή που του εξασφαλίσανε με πρόσωπα τα οποία ξέθαψε από τους πολιτικούς τάφους της Χαριλάου Τρικούπη.
Παραγκωνίζοντας προκλητικά εκλεγμένους από τον λαό, Νεοδημοκράτες, άτομα βγαλμένα από τα σπλάχνα του κόμματος, πρόσωπα από το Μητρώο Στελεχών που ο ίδιος δημιούργησε, βαφτίζοντας αυτή του την ατιμία, διεύρυνση.
Αλήθεια, είχανε τόσο μεγάλη ανάγκη, από Χρυσοχοΐδηδες, Θεοδωρικάκους και Γεραπετρίτηδες;
Ή μήπως κερδίσανε κάτι από αυτούς, που μας διαφεύγει;
Αν για όλα τα παραπάνω, υπάρχουν ακόμα κάποιοι ανεγκέφαλοι, που ισχυρίζονται πως καλά έπραξε, υπάρχουν τα αδιαμφισβήτητα, που εκεί, ούτε και ο ίδιος δεν είναι σε θέση να τα διαψεύσει.
Και αναφερόμενη στις εγκληματικές ενέργειες της κυβέρνησής του, στα Εθνικά θέματα, στο Μεταναστευτικό, Δικαιοσύνη αλλά και στην οικονομία με εφαρμογή του ολοκληρωτικού φιλελευθερισμού.
Τον Ιούλιο του 2019, κινητοποιηθήκαν, όλοι οι Νεοδημοκράτες, παλαιοί και νέοι, ευχαριστημένοι και δυσαρεστημένοι, για να απαλλαγούν από το καρκίνωμα της συγκυβέρνησης του αίσχους, των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.(όχι ότι μερίδιο ευθύνης δεν είχαν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις!)
Οι λόγοι που το κάνανε, ήταν συγκεκριμένοι.
Η Συμφωνία των Πρεσπών, το ότι η προηγούμενη κυβέρνηση κατέστησε τη χώρα μας ως τον ελκυστικότερο προορισμό των λαθρομεταναστών και βεβαίως, η χειραγώγηση της Δικαιοσύνης.
Οι προεκλογικές υποσχέσεις του κόμματός τότε ήταν, ΒΕΤΟ στην ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε, φραγή στην είσοδο λαθρομεταναστών και ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.
Τηρήθηκε έστω και μία από τις παραπάνω υποσχέσεις;
Αδιαμφισβήτητα, ΟΧΙ.
Άρα λοιπόν, όπως αποδεικνύεται, τα τρία αφηγήματα της προεκλογικής εκστρατείας της Ν.Δ, δεν ήταν τίποτε παραπάνω από δολώματα, για να εξαπατήσουν τον Ελληνικό λαό και να υφαρπάξουν τη ψήφο του.
Το ζητούμενο των Νεοδημοκρατών όμως, ποιό ήταν και ποιό είναι;
Το ποιός θα κυβερνάει ή το να πάει καλά αυτός ο τόπος;
Το πράγμα όμως, δεν σταματάει εκεί.
Διότι η Εξωτερική πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση στο σύνολό της, είναι επικίνδυνη.
Τί να πρωτοαναφέρουμε;
Το ότι το Oruc Reis, ένα καλοκαίρι έκανε διακοπές στο Αιγαίο, ανενόχλητο;
Το ότι εγκαταλείψατε την εξεύρεση υδρογονανθράκων για να μην έρθουμε σε σύγκρουση με την Τουρκία όταν θα θιγεί το Τουρκολιβυκό σύμφωνο;
Ότι παραχωρήσαμε προς χρήση στις ΗΠΑ, όλη την Ελληνική Επικράτεια, χωρίς το παραμικρό όφελος, κάτι που βάζει την Ελλάδα σε πολύ μεγάλες περιπέτειες, αν κλιμακωθεί η κατάσταση στην Ουκρανία;
Ότι σταματά ο EastMed, κατόπιν απαίτησης των ΗΠΑ, για χατίρι της Τουρκίας;
Το ότι ενώ δώσανε στην Αμερική τα πάντα, αυτοί θα πουλήσουν 40 F-16 Block 70 στην Τουρκία για ισορροπία μετά την αγορά των ελληνικών Rafale;
Το ότι και η ”φίλη μας” η Γαλλία, μετά την αγορά των Rafale και τη διασφάλιση των συμφερόντων της από την μεταξύ μας συμφωνία που συνυπογράψαμε, άρχισε να χαριεντίζεται με την Τουρκία;
Ή μήπως το ότι ρίξαμε ένα αδικαιολόγητο βάρος στην αναβάθμιση των σχέσεων μας με το άφιλο Ισραήλ;
Προσθέστε σε όλα αυτά και την υποβάθμιση των σχέσεων μας με Ρωσία και Κίνα, κάτι που αιτήθηκε από τις ΗΠΑ και την Γερμανία, που όμως αντίκειται στο Εθνικό συμφέρον.
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, πως εδώ δεν μιλάμε για Εξωτερική πολιτική, αλλά για Εθνική αυτοκτονία.
Όμως, το πρόβλημα, δεν λύνεται με τις διαπιστώσεις και την κριτική.
Θα πρέπει να ληφθούν άμεσα, δυναμικές αποφάσεις, αν θέλουμε να περισώσουν ό,τι περισώζεται.
Διότι στο τέλος, θα βρεθούμε να βιώνουμε έναν Αρμαγεδδώνα.
Εκεί, σκοπεύω να επικεντρωθω , στη συνέχεια.
Στην εξεύρεση λύσεων.
Γιατί, πολύ φοβόμαστε, πως θα ξαναφτάσουμε στις εκλογές και θα κληθούμε να επιλέξουμε το χείρον ως βέλτιστο.
Άμεσα εκλογές και κυβέρνηση, ή και πάλι αυτοδύναμου Κυριάκου, που με πρόσφατη λαϊκή εντολή θα έχει κάθε δικαίωμα να αποτελειώσει την Ελλάδα, ή συγκυβέρνηση Ν.Δ-ΚΙΝΑΛ, ή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ ή Οικουμενική, με Μαργαρίτη Σχοινά πρωθυπουργό.
Μιλάμε δηλαδή, για την Σκύλλα, την Χάρυβδη και στο καρτέρι τον Προκρούστη και την Λερναία Ύδρα.
Οι Τούρκοι έχουν καλλιεργήσει όλο το προηγούμενο διάστημα ένα νοσηρό κλίμα κατά της Ελλάδος, προβάλλοντας τις δικές τους παράλογες απαιτήσεις, ενώ την ίδια στιγμή απειλούν ξεδιάντροπα μιλώντας δήθεν για «ελληνική προκλητικότητα» σε σχέση με την επέκταση της ελληνικής ΑΟΖ στα 12 μίλια στο Ιόνιο. Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Ισλαμοκρατίας ουσιαστικά παραδίδει γή και ύδωρ στον Ερντογάν, επικυρώνοντας με αυτή την συνάντηση, όλα αυτά που εδώ και καιρό έχει ξεπουλήσει στο Αιγαίο. Θα επισημάνουμε ότι ο Ιωάννης Λαγός και η ΕΛΑΣΥΝ έχουν ενημερώσει τον Ελληνικό λαό, εδώ και οκτώ μήνες ότι θα μας σύρουν στην Χάγη με τις ευλογίες Γερμανών και Άγγλων, για να αποδεχτούμαι ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ!
Σε αυτό το σημείο είναι πιο επιβεβλημένη από ποτέ η Εθνική Ενότητα, διότι σε μερικά χρόνια δεν θα υπάρχει Ελλάδα και Έλληνες!

Θα γνωρίσεις πολλές ήττες στη ζωή σου, αλλά ποτέ μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να νικηθεί.

Μην εγκαταλείπεις! Υπάρχουν πολλοί αρνητικοί άνθρωποι εκεί έξω που θα προσπαθήσουν να σε αποθαρρύνουν. Μην τους ακούς. Ο μόνος που μπορεί να σε κάνει να τα παρατήσεις είναι ο εαυτός σου.
Τέλος η Μόνη Εθνική Λύση είναι Εθνικός Αγών και στην Πράξη. Οι εκλογές είναι τεχνασμα για να σε μπερδεύει. Γρηγορείτε Έλληνες! ΖΗΤΏ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΆΣ!

 

ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΛΑΣΥΝ

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ευσύνοπτα, κατανοητά, σαφέστατα, τα άρθρα της κ. Χατζοπούλου. Ελπίζω να συνεχίσει την άρθρογραφία της.

Απάντηση