Ο Σόρος δηλώνει ανοιχτά πως ο Ζελένσκι δουλεύει για την επικράτηση της Νέας Τάξης. Αυτό ακριβώς υποστηρίζει και η Ρωσία!

Ο Τζορτζ Σόρος παραδέχεται ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι είναι ένα εργαλείο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και ισχυρίζεται ότι θα έπρεπε να του παρέχουν τα πάντα οι ΗΠΑ ώστε να αντιμετωπίσει και να νικήσει τη Ρωσία.

Πρόσφατα έγινε γνωστό από επίσημα χείλη και συγκεκριμένα των υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, Όστιν Λόιντ, ότι και η Ελλάδα συμμετέχει ακόμα και τώρα ενεργά στον στρατιωτικό εξοπλισμό της Ουκρανίας, αφήνοντας τον στρατό μας ανοχύρωτο σε ενδεχόμενη πρόκληση η εισβολή των Τούρκων.

Νεοταξίτης  λοιπόν και ο κύριος Μητσοτάκης συντονισμένος απόλυτα από άτομα του βεληνεκούς Σόρος.

 

Ο Τζορτζ Σόρος λοιπόν δηλώνει ότι : «νομίζω πως η Ουκρανία προσφέρει μία τεράστια υπηρεσία στην Ευρώπη και στον δυτικό κόσμο σε μία παγκοσμιοποίηση για να επιβιώσει η νέα τάξη πραγμάτων δίνουμε τον αγώνα μας και έχουν πολύ καλές πιθανότητες να κερδίσουν, είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε για να πολεμούν για ένα αγώνα δικό μας πρέπει να δώσουμε την οποία υποστήριξη ζητήσουν και βέβαια οι Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής να παρέχουν ότι ζητηθεί. Πιστεύω πως οι Ηνωμένες Πολιτείες το κάνουν αυτό και νομίζω ότι ο Zelensky ακολουθεί τις σωστές πολιτικές (σ.σ. αυτές που του υπαγορεύουν)».

Είναι πλέον αντιληπτό και απροκάλυπτα δηλώνουν ότι ο ζελενσκι είναι το εργαλείο της Δύσης cinepolis δικαιώνεται ο ισχυρισμός της Ρωσίας ότι πολεμούν την δύση που έχει βάλει μπροστά την Ουκρανία επομένως ο πόλεμος αυτός είναι πόλεμος ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

primenews.press

Απάντηση