Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ!

 804.240,00 € Θα ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ( για αρχή ) Η νέα ΔΟΜΗ 32 ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ Αγοριών στον Ασπρόπυργο , οι οποίοι θα έχουν αυτά τα προνόμια :
Παροχή Στέγασης. 2: Παροχή Σίτισης .3: Παροχή ειδών ατομικής υγιεινής και ειδών ένδυσης –υπόδησης 4: Παροχή υπηρεσιών καθαριότητας Εξασφάλιση συνθηκών υγιεινής και καθαριότητας. 5:Παροχή Υπηρεσιών ιατρικής, φαρμακευτικής και υγειονομικής περίθαλψης/ Πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας. 6: Παροχή Υπηρεσιών Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης. 7: Παροχή υπηρεσιών για την πρόσβαση στην εκπαίδευση και διαδικασίες ένταξης στην αγορά.8: Παροχή Υπηρεσιών Νομικής Συμβουλευτικής/Νομικής Συνδρομής που σχετίζεται με νομικά ζητήματα, όπως υποστήριξη σε διαδικασίες έκδοσης νομιμοποιητικών εγγράφων, κα. 9: Παροχή υπηρεσιών διερμηνείας. 10: Παροχή υπηρεσιών 24ωρης φύλαξης και ασφάλειας. 11: Παροχή χρηματικού επιδόματος (Pocket money). 12: Παροχή υπηρεσιών πρόσβασης στο Διαδίκτυο και Συνδεσιμότητας, οι οποίες θα παρέχονται σε εικοσιτετράωρα βάση 7 ημέρες την εβδομάδα συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών από το έμπειρο προσωπικό της Δομής.
Η δομή διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ, βρίσκεται εντός αστικού ιστού και διασφαλίζεται η πρόσβαση σε υπηρεσίες, όπως σχολείο, νοσοκομείο, δημόσιες και κοινωνικές υπηρεσίες, αθλητικές εγκαταστάσεις .
https://diavgeia.gov.gr/doc/621%CE%A746%CE%9C%CE%94%CE%A8%CE%9F-2%CE%9F%CE%95?inline=true
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ! Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΛΗΘΑΡΓΟ! https://elasyn.com/?s=%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%98%CE%A9%CE%9D%CE%91%CE%A3
https://www.youtube.com/watch?v=Qwhj12sqM7s

Η Εθνική Ενότητα και η Εθνική Αντίσταση είναι επιβεβλημένη, όσο ποτέ, τώρα μάλιστα που και οι ίδιοι οι δήθεν υπέρμαχοι της Ορθόδοξιας & Της Ελλάδας αρχίζουν να Σαπίζουν, Εμείς οι Έλληνες Πατριώτες ΕΘΝΙΚΙΣΤΈΣ Ενωμένοι με πίστη στην Ελλάδα και την Ορθοδοξία θα πρέπει να παραμείνουμε στις Επάλξεις και να συνεχίσουμε μαζικότερα και με μαχητικότητα, εναντίον όλων που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας, την Πίστη και την Ελευθερία μας!

Ἡ νίκη θὰ εἶναι δικὴ μας, ἂν βασιλεύει τὴν καρδίαν μας, θεὸς ζηλότυπος, μόνο τὸ αἴσθημα τὸ Ἑλληνικό ὁ φιλήκοος τῶν ξένων εἶναι προδότης». (ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ)

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΗΝ ΓΊΝΕΣΑΙ ΡΑΓΙΑΣ!

ΖΗΤΏ το Έθνος των Ελλήνων!

ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση