ΝΕΑ ΙΣΛΑΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

Η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει κάθε μέρα τον Προδοτικό & Ανθελληνικό της ρόλο! Όλα στο βωμό του χρήματος! Παράλληλα με την “πώληση” – ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, εδώ και καιρό ξοδεύει από το υστέρημα του Έλληνα, πολλά χρήματα για τις ΛΑΘΡΟΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, την στιγμή που Έλληνες δεν έχουν που την κεφαλήν κλίναι!!

1.054.837.875,94 ΕΔΩΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 12/04/2022 ΓΙΑ  ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ  ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ 47 ΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ, ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ , ΥΓΕΙΑ , ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ , ΔΩΡΟ ΕΠΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ  , ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ  ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ  ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΗΡΑΝ !!! 
ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΧΡΥΣΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ , ΠΛΗΡΩΝΕ ΧΡΥΣΗ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ,ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ , ΕΝΦΙΑ  ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ  ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΛΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΤΛ !!
ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΟΛΑ !!!ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ !!
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑΤΗΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑ:
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A1%CE%992546%CE%9C%CE%94%CE%A8%CE%9F-%CE%97%CE%A9%CE%9E?inline=true
Συμπερασματικά, ήρθε ο καιρός να κατανοήσουμε ότι εναπόκειται σε εμάς τους Έλληνες πολίτες το αν τα παιδιά μας θα ζήσουν σε μια Ελλάδα εθνολογικά αμιγή ή σε ένα βαλκανικό χαλιφάτο όπου η Σαρία και η ισλαμική μαντήλα θα αποτελούν την καθεστηκυία τάξη.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ! Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΛΗΘΑΡΓΟ!
https://elasyn.com/?s=%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%98%CE%A9%CE%9D%CE%91%CE%A3
https://www.youtube.com/watch?v=Qwhj12sqM7s
https://elasyn.com/2022/06/10/%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b1-%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%bb%ce%b1%ce%bf%cf%83-%ce%b1%ce%b4%ce%b9/
 

Η Εθνική Ενότητα και η Εθνική Αντίσταση είναι επιβεβλημένη, όσο ποτέ, τώρα μάλιστα που και οι ίδιοι οι δήθεν υπέρμαχοι της Ορθόδοξιας & Της Ελλάδας αρχίζουν να Σαπίζουν, Εμείς οι Έλληνες Πατριώτες ΕΘΝΙΚΙΣΤΈΣ Ενωμένοι με πίστη στην Ελλάδα και την Ορθοδοξία θα πρέπει να παραμείνουμε στις Επάλξεις και να συνεχίσουμε μαζικότερα και με μαχητικότητα, εναντίον όλων που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας, την Πίστη και την Ελευθερία μας και απεργάζονται την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ!

Ἡ νίκη θὰ εἶναι δικὴ μας, ἂν βασιλεύει τὴν καρδίαν μας, θεὸς ζηλότυπος, μόνο τὸ αἴσθημα τὸ Ἑλληνικό ὁ φιλήκοος τῶν ξένων εἶναι προδότης».

(ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ)

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΗΝ ΓΊΝΕΣΑΙ ΡΑΓΙΑΣ!

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ

Πτυχιούχος ΚΦΑ Γυμναστής – Προπονητής ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΡΙΑΘΛΟΥ

Μέλος Συντονιστικού Συμβουλίου ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση