ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ (Αντικαθεστωτική #87)

 ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΣΑ, Ο ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΑΣΥΝ.

  ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΘΛΙΒΟΥΝ ΤΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΑΓΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟ, ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. 

  ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΗΣΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ. Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ, Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ. ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΠΟΤΕ.

 ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ & ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΔΗΜΟΣΙΑ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ!

Απάντηση