ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ στήνει στη γωνία τον Κ. Βελόπουλο και την “Ελληνική Λύση”

Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, ΣΤΟΝ κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! (ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ)

ΕΔΩ Ο ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ 10:15 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑΙ ΜΕΝ ΡΩΣΟΦΙΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ “ΚΑΠΟΙΑ” ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ ΤΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΝ & ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ! ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΦΟΣ: “Ο ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ”

ΠΡΩΤΑ ψήφισε μαζί με Ν.Δ. και Σύριζα για τη μη κατάργηση του άρθρου 86! Ψήφισε τον νόμο-έκτρωμα για την ψήφο του απόδημου Ελληνισμού & αφετέρου εντάχθηκε σε Ευρωομάδα που υποστηρίζει με φανατισμό την Συνθήκη των Πρεσπών! Χαρακτήριζε από την στιγμή που μπήκε στην βουλή ‘οτι αυτοί που ευθύνονται για την Συνθήκη των Πρεσπών και την ψήφισαν, δεν είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ!!! ΤΕΛΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ (Η ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ) ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

Μητσοτάκης, Καμμένος, Βελόπουλος είναι το ίδιο υποκριτές για τη συμφωνία των Πρεσπών

Ο Βελόπουλος το τερμάτισε. Ψηφίζει και τον εκλογικό νόμο Μητσοτάκη.(βίντεο)

Ο Βελόπουλος ψήφισε μαζί με Ν.Δ. και Σύριζα για τη μη κατάργηση του άρθρου 86!

Ο Βελόπουλος ψήφισε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού. (φωτο)

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ “ΛΥΣΙΣ”! ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!

ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση