Ζητούν αποκλεισμό του Προέδρου της Forza Nuova και του APF, Ρομπέρτο Φιόρε οι “δημοκράτες” στην Ιταλία

Κατά τα πρότυπα των όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα, οι “δημοκράτες” (διάβαζε φιλελέφτ συρφετός) που αποτελείται από ένα συνονθύλευμα καθεστωτικών της ψευτοαριστεράς θολοκουλτούρας των Βρυξελών τύπου Ντράγκι μέχρι τους άοσμους “πράσινους” και τους ανύπαρκτους της αριστεράς, απαιτούν, να διαβάσουν όλοι το ιταλικό Σύνταγμα με τους δικούς τους όρους και να ..αποκλείσουν από την κάθοδο στις εκλογές της 25/9 στην Ιταλία, τον Πρόεδρο του APF, Ρομπέρτο Φιόρε.
Ο λόγος; Η παράνομη φυλάκισή του για δήθεν πρόκληση επεισοδίων στη Ρώμη στην αντίστοιχη ιταλική ΓΣΕΕ, που του στοίχισε εξάμηνη προφυλάκιση και σκληρούς περιοριστικούς όρους στη συνέχεια. Το παραμύθι του “φασισμού” για τον οποίο δήθεν πρέπει να αποκλειστεί από τις εκλογές, δεν πείθει ούτε τους ίδιους που το διακινούν. Το ιταλικό Σύνταγμα, όπως το ελληνικό, δεν επιτρέπει αποκλεισμό κομμάτων ή προσώπων με σαθρές αιτιολογίες και επομένως η κάθοδος του Φιόρε και της Forza Nuova είναι βέβαιη.
Ιδιαίτερα μάλιστα αυτή τη φορά, που όπως μας πληροφόρησε ο ίδιος, μαζί με το λογότυπο του κόμματός του θα υπάρχει στα ψηφοδέλτια και αυτό του “δικού μας” συνασπισμού, του APF στον οποίο ανήκει και η ΕΛΑΣΥΝ. Αποτελεί δε, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για διαφήμιση του συνασπισμού τόσο στην Ιταλία όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη, που θα παρακολουθεί “με κομμένη την ανάσα” την αποκαθήλωση της θλιβερής μαριονέτας Ντράγκι και της ιδεολογίας που εκπροσωπεί και την άνοδο των εθνικιστικών δυνάμεων, στην τρίτη ισχυρότερη βιομηχανική χώρα της Ευρώπης.

Γ.Ζωγράφος
Δικηγόρος -ΜΔΕ Ποινικού Δικαίου
Πρόεδρος ΕΛΑΣΥΝ

 

Δείτε το σχετικό άρθρο στα Ιταλικά ΕΔΩ

Απάντηση