ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΛΑΣΥΝ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Η ΕΛΑΣΥΝ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, Πραγματοποίησε ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΉ ΔΡΆΣΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ & της ΛΑΘΡΟΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΊ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΟΥΣ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΚΗΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΎΣ ΔΙΕΘΝΗΣΤΕΣ! Η ΠΛΕΙΟΝΌΤΗΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΠΙΣΤΕΎΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΆ ΧΈΡΙΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΕΜΊΖΕΙ Η ΤΣΕΠΗ! 

 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΆΠΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΡΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΕΑ, ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΌ ΑΓΩΝΑ, ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΎΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΎΣ, ΌΠΟΥ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΊΠΑΡΟΣ οι

ΞΕΠΟΥΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ “ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΤΗ” ,ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΚΙΝΕΖΟΥΣ & ΞΕΝΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΎ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΎ, ΠΟΥ ΙΣΩΠΕΔΩΝΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΈΣ ΑΞΙΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΩΝ ΧΤΥΠΟΎΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΌ ΣΥΝΑΓΕΡΜΌ!

  που

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΑΓΙΆΣ!!!

Απάντηση