ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ  Ή ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?

 

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ & ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ!

 ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ, ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ  ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΑΝΟΔΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΓΓΕΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΌΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΣΛΑΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΑΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΡΟΕΣ ΛΑΘΡΟΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΙΣΛΑΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΚΟ, ΔΕΝ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΙΤ-ΧΟΤ ΣΠΟΤ- ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΤΩΝ, ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ & ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ,ΚΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ & ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΜΠΟΥΛΙΓΚ, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ «ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ»! ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΈΧΕΙ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ – ΞΕΦΥΓΕΙ!

Η μοναδική λύση δεν είναι άλλη από τις μαζικές απελάσεις. Πίεση της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς και την ΕΕ για την επίτευξη διεθνών συμφωνιών που οδηγούν σε απελάσεις. Εδώ, βέβαια, υπεισέρχεται και ο παράγοντας Έλληνας ψηφοφόρος ο οποίος πρέπει με την ψήφο του να στηρίξει το κατάλληλο πολιτικό προσωπικό. Παράλληλα, επιβάλλεται το ερμητικό κλείσιμο των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων όπως ακριβώς έχουν κάνει όλες σχεδόν οι Ευρωπαϊκές χώρες υπολογίζοντας το δικό τους εθνικό συμφέρον. 

Επικουρικά, πρέπει να δημιουργηθούν δομές διαμονής λαθρομεταναστών σε απομονωμένα νησιά όπως η Μακρόνησος και η Γυάρος, όπου θα διαμένουν πριν απελαθούν. Ειδικά η Γυάρος, διαθέτει ήδη στοιχειώδεις δομές φιλοξενίας τουλάχιστον 10.000 ανθρώπων. 

Κατάργηση επιδομάτων, προνομίων και παροχών στους λαθρομετανάστες καθώς και θέσπιση αντικινήτρων για την άφιξη και εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Η τεχνογνωσία ήδη υπάρχει και την κατέχει ο Βίκτωρ Όρμπαν αλλά και οι υπόλοιποι ηγέτες των χωρών του Βίζενγκραντ. 

Συμπερασματικά, ήρθε ο καιρός να κατανοήσουμε ότι εναπόκειται σε εμάς τους Έλληνες πολίτες το αν τα παιδιά μας θα ζήσουν σε μια Ελλάδα εθνολογικά αμιγή ή σε ένα βαλκανικό χαλιφάτο όπου η Σαρία και η ισλαμική μαντήλα θα αποτελούν την καθεστηκυία τάξη.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ! Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΛΗΘΑΡΓΟ!
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΥΝ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
https://elasyn.com/?s=%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%98%CE%A9%CE%9D%CE%91%CE%A3
https://www.youtube.com/watch?v=Qwhj12sqM7s
https://elasyn.com/2022/06/10/%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b1-%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%bb%ce%b1%ce%bf%cf%83-%ce%b1%ce%b4%ce%b9/

(Πόσοι λαθρομετανάστες έχουν εισβάλλει στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια; Τι λένε τα επίσημα στοιχεία. ΑΡΘΡΟ https://elasyn.com/2020/05/08/posoi-lathrometanastes-exoun-eisvallei-sthn-ellada-ta-teleutaia-eikosi-xronia-epishma-stoixeia/)

(ΝΕΑ ΙΣΛΑΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! https://elasyn.com/2022/07/02/%ce%bd%ce%b5%ce%b1-%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b5%ce%b5%cf%83-%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%b5%cf%83-%ce%bb%ce%b1%ce%b8%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b5%cf%84/)

  Η Εθνική Ενότητα και η Εθνική Αντίσταση είναι επιβεβλημένη, όσο ποτέ, τώρα μάλιστα που και οι ίδιοι οι δήθεν υπέρμαχοι της Παιδείας, της Ορθόδοξιας & Της Ελλάδας αρχίζουν να Σαπίζουν, Εμείς οι Έλληνες Πατριώτες ΕΘΝΙΚΙΣΤΈΣ Ενωμένοι με πίστη στην Ελλάδα και την Ορθοδοξία θα πρέπει να παραμείνουμε στις Επάλξεις και να συνεχίσουμε μαζικότερα και με μαχητικότητα, εναντίον όλων που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας, την Πίστη και την Ελευθερία μας και απεργάζονται την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ!

Ἡ νίκη θὰ εἶναι δικὴ μας, ἂν βασιλεύει τὴν καρδίαν μας, θεὸς ζηλότυπος, μόνο τὸ αἴσθημα τὸ Ἑλληνικό ὁ φιλήκοος τῶν ξένων εἶναι προδότης».

(ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ)

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΗΝ ΓΊΝΕΣΑΙ ΡΑΓΙΑΣ!

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!

ΤΟΜΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση