Όταν ο Γιάννης Λαγός κατακεραύνωνε τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ στο ελληνικό Κοινοβούλιο! ΕΛΑΣΥΝ

Η ανθελληνική δράση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζεϊμπέκ, δεν είναι πρωτοφανής. Η εμμονή του περί δήθεν “τουρκικής μειονότητας” κρατάει χρόνια και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτικής του ατζέντας. Αντίστοιχα, η εθνικιστική δράση του Γιάννη Λαγού τόσο στο ελληνικό όσο και στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με κάθε κόστος, αποτελεί το μοναδικό του κίνητρο διαχρονικά. Το 2016 από το βήμα του ελληνικού Κοινοβουλίου ο Γιάννης Λαγός υπεραμυνόταν των ελληνικών συμφερόντων απέναντι στο φιλοτουρκικό παραλήρημα του Ζεϊμπέκ:

Η ΕΛΑΣΥΝ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ, ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ:
https://elasyn.com/2020/06/03/h-proedros-ths-tourkikhs-meionothtas-dytikhs-thrakis-egkalei-sakellaropoulou/
https://elasyn.com/2022/06/29/%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%b8%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%ba%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%ac%ce%ba%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%bc/
https://elasyn.com/2020/05/09/thraki-mono-elliniki/
Η Θράκη, είτε το θέλουν ορισμένοι είτε όχι , ανήκει στην Ελλάδα και χωρίζεται στην Δυτική Θράκη και στην Ανατολική κατεχόμενη Θράκη. Οποιαδήποτε άλλη άποψη δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί Ελληνική!

Απάντηση