ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ (ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΣΤΑ FM)

Το μέλος του Συντονιστικού Συμβουλίου της Εθνικής Λαϊκής Συνείδησης, Παντελαίος Ιωάννης, σχολιάζει, στην εκπομπή ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ του Real FM, το επίκαιρο θέμα σχετικά με το πρόσφατο σκάνδαλο της SIEMENS.

ΤΕΛΙΚΑ επιβεβαιώνεται ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΛΑΣΥΝ, πολιτικός κρατούμενος και ο μόνος πραγματικός Έλληνας Εθνικιστής Ευρωβουλευτής, ότι η πλειονότητα του Ελληνικού λαού δεν εμπιστεύεται ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ” ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Όπως και ο ίδιος είπε σε δήλωση του στο εφετείο αλλά και πρόσθεσε σε πρόσφατο ηχητικό : ” Η δικαιοσύνη απεικονίζεται να κρατά στο ένα χέρι την ζυγαριά και στο άλλο χέρι το Ξίφος. Εάν χαθεί το Ξίφος, η Δικαιοσύνη γίνεται ένας απλός μπακάλης. Αυτό έχουν γίνει οι Έλληνες Δικαστές, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων. Μπακάληδες, οι οποίοι ζυγίζουνε, και δίνουν βαρύτητα, όπου υπάρχει συμφέρον!” .ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΑΔΙΚΑ ΦΥΛΑΚΗ, ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ, ΜΕ ΦΤΙΑΧΤΑ “ΛΑΪΚΑ” ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ Π.Χ. ΛΙΓΝΑΔΗ κ.α. ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ??? ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: (ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ -ΗΧΗΤΙΚΟ)

Εκτός αυτού παλαιότερα στις περίφημες εκπομπές του Άδωνη Γεωργιάδη, πριν μετακομίσει στην Νέα Δημοκρατία παρακολουθήστε τι έλεγε για την κλεπτοκρατία ΝΔ & ΠΑΣΟΚ! ΟΤΑΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΕΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ, ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! Όταν δεν καταργείται ο Νόμος περί ευθύνης υπουργών (Υπέρ είχε ψηφίσει μόλις μπήκε στην Βουλή και η Ελληνική Λύση του κ. Βελόπουλου) και μένουν ατιμώρητοι οι ιθύνοντες Υπουργοί, ο Κοινοβουλευτισμός έχει γίνει πολύ προβληματικός, διότι τελικά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ! 

πιο αναλυτικά:

Η εταιρία Siemens έχει ομολογήσει το σκάνδαλο και (κάποιες από) τις δωροδοκίες προσώπων, πολιτικών και μη, στη χώρα μας. Έχει, μάλιστα, συνάψει με το ελληνικό δημόσιο συμφωνία για «αποζημίωση» (ο Θεός να την κάνει) για τη ζημία που έχει επιφέρει στο δημόσιο συμφέρον!

 Δημόσια πρόσωπα, επίσης, έχουν ομολογήσει τη δωροληψία! Κορυφαίο παράδειγμα η χορηγία 1.000.000 μάρκων στο ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη, χωρίς ποτέ να μάθουμε το λόγο, ούτε να πληροφορηθούμε για τα «διπλά ταμεία» του κόμματος! Χωρίς ποτέ να τιμωρηθεί κανείς και χωρίς ποτέ να ζητήσει κάποιος συγγνώμη!

 Στο σκηνικό αυτό έρχεται η ελληνική δικαιοσύνη και τους ανακηρύσσει όλους …αθώους! «Λόγω …παραγραφής», λένε τάχα μου αθώα όσοι θέλουν να υποβαθμίσουν το θέμα! Και γιατί παρακαλώ η ελληνική δικαιοσύνη κάνει 25 χρόνια (ένα τέταρτο του αιώνα) για να βγάλει απόφαση σε ένα τέτοιο σκάνδαλο; Μήπως γιατί δεν είναι και τόσο τυφλή; Μήπως είναι …μονόφθαλμη; Μήπως –θα πουν πολλοί- και δικαίως) βρίσκεται σε συμπαιγνία με το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης, ώστε να «τρώνε και να πίνουν» και …λογαριασμό να μην δίνουν; Να φτιάχνουν νόμους που οι υπουργοί δεν θα είναι ίσοι με τους άλλους κοινούς θνητούς (νόμος περί ευθύνης υπουργών) και αν κάτι μεγάλο αποκαλυφθεί να το μπουρδουκλώνουν οι δικαστές και άκρη να μην βγαίνει! Το είδαμε με τη Siemens, το ζούμε με τη Novartis, το διαπιστώσαμε σε κάθε μικρό και μεγάλο σκάνδαλο των τελευταίων χρόνων! Ο μόνος πολιτικός, άλλωστε, που πλήρωσε τα τελευταία χρόνια είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος- που προτίμησε να πάρει τα μυστικά του στον τάφο του.

Αν έχει, πάντως, χιούμορ ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, θα πρέπει να ζητήσει …αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο για …ψυχική οδύνη. Πάντως ο κ. Άδωνης τι ‘εχει να πει τώρα? Άλλα έλεγε στο παρελθόν  δείτε το!:

ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση