Βίντεο-ντοκουμέντο! Αλβανικά τραγούδια εν ώρα υπηρεσίας στον Ελληνικό Στρατό !

Οι Παράνομες “Ελληνοποιήσεις” τόσων χρόνων από τις Ανθελληνικές Κυβερνήσεις, αλλά παράλληλα και η αδιαφορία της πλειονότητας των Ελλήνων (που σταδιακά απομακρύνονται από τα Ελληνικά Εθνικά ιδεώδη) εξέθρεψε τα παρακάτω αποτελέσματα, που αργότερα θα αποτελέσουν τον Δούρειο Ίππο για το Έθνος και την Φυλή μας.

Πλέον στο στρατό μας υπηρετούν και άτομα αλβανικής καταγωγής! Σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αετό της λεγόμενης «Μεγάλης Αλβανίας» και τραγουδούν αλβανικά τραγούδια! Αλβανός στη καταγωγή που υπηρετεί στον Ελληνικό Στρατό, τραγουδάει αλβανικά τραγούδια!

Μάλιστα στα σχόλια από κάτω είχαμε τα εξής σχόλια: ”Σεβασμός στην αλβανική νεολαία που γεννήθηκε και ζει σε ένα διεφθαρμένο κράτος, ο Θεός να σε σώσει αδερφέ από αυτούς τους ρατσιστές.”

Σε άλλο σχόλιο: ”Αλβανός είναι και το τραγουδάει αλβανός στον ελληνικό στρατό. Έχει καρδιά και τον καμαρώνουμε.”  Πλέον στο στρατό μας υπηρετούν και άτομα αλβανικής καταγωγής! Σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αετό της λεγόμενης «Μεγάλης Αλβανίας» και τραγουδούν αλβανικά τραγούδια!

Οι διαδικασίες «express», είχαν ως αποτέλεσμα να αποκτήσουν ελληνική ταυτότητα πολλοί Αλβανοί μετανάστες που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα προκειμένου να γίνουν άμεσα και πολίτες της Ε.Ε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπηρετούν στον ελληνικό στρατό!

Όπως παλαιότερα έχουν καταγγείλει Βορειοηπειρώτες, ελληνική ταυτότητα κατέχουν και ακραίοι Αλβανοί εθνικιστές, ακόμη και Τσάμηδες, που ζουν στην Αλβανία και μονίμως λειτουργούν και στρέφονται κατά της χώρας μας και των εκεί ομογενών.

Αλήθεια, επιτέλους η Ελλάδα ξέρει ποιους βάζει μέσα στον Ελληνικό Στρατό;

Πως θα αντιδράσουν οι συγκεκριμένοι, σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία;

Μην ξεχνάμε πως κάτι αντίστοιχο έχει γίνει και στον Γερμανικό Στρατό. Όπου υπηρετούν δεκάδες Τούρκοι, πολλοί εξ’ αυτών είναι και ”Γκρίζοι Λύκοι”!

(ΠΗΓΗ: directus.gr)

Kάτι ανάλογο συνέβη και στον Ελβετικό στρατό με νεοσύλλεκτους από Αλβανία και Κόσοβο που υπηρετούσαν στο Ελβετικό στρατό τον Απρίλιο του 2015 (φώτο άρθρου).

Πως αντέδρασαν οι στρατιωτικές αρχές στην Ελβετία;

Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα BLICK στις αρχές του Απριλίου του 2015 όπου δημοσίευσε φωτογραφία που έδειχνε στρατιώτες του Ελβετικού Στρατού με αλβανική καταγωγή να ποζάρουν με την αλβανική σημαία μέσα σε ένα τρένο φορώντας την στρατιωτική παραλλαγή. Ο εκπρόσωπος του Ελβετικού στρατού Christofer Brunner, ερωτηθείς σχετικά με το θέμα τότε δήλωσε:

«Αν κάποιος φοράει ελβετική στρατιωτική στολή, η σημαία μας είναι η μόνη που θέλουμε να δούμε. Όλες τις άλλες σημαίες δεν θέλουμε να τις δούμε».

«Αυτό είναι παρόμοιο με εθνική προδοσία»

ακολουθεί το βίντεo:

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 1990, ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΤΙΘΕΝΤΑΙ  ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ : ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ? Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΕΦΟΣΟΝ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ (ΨΕΥΔΟΣ) ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ “ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ” ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ “ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΒΑΝΙΕΣ”, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΑΣΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ? ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΣ, ΟΤΙ 70% ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΟΧΙ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΖΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!  ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΪΖΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ, ΚΟΒΕΤΑΙ! ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ!

Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΠΕΙΡΩΤΗ ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ! ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ! ΚΑΤΣΙΦΑ ΖΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ

Πτυχιούχος ΚΦΑ Γυμναστής – Προπονητής ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΡΙΑΘΛΟΥ

Μέλος Συντονιστικού Συμβουλίου ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση