Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!

Αύριο θα δούμε πάλι, δυστυχώς,  κουκουλοφόρους σε διατεταγμένη υπηρεσία, οδοφράγματα, , περιουσίες να λεηλατούνται, σημαίες να βεβηλώνονται..Και την κορύφωση της πορείας έξω  από κει που τελειώνουν όλες οι «σοβαρές» διαδηλώσεις στην Ελλάδα. Την Αμερικανική πρεσβεία.

Ταυτόχρονα, πολιτικούς, ηθοποιούς, καλλιτέχνες, συνδικαλιστές, δημοσιογράφους  να τιμούν την «εξέγερση του Πολυτεχνείου» που χάρις αυτής επανήλθε η «Δημοκρατία» στην Ελλάδα, ενώ αρκετοί συμπολίτες μας  θα σπεύσουν συν γυναιξί και τέκνοις, γονυκλινείς στην ασώματη κεφάλα του Σβορώνου συγχέοντες τους αναφερόμενους στην μαρμάρινη πλάκα ( φοιτητές που έπεσαν επί κατοχής) με τους ανύπαρκτους νεκρούς σπουδαστές στο Πολυτεχνείο.
Δια πολλοστή φόρα η  αγνή, ειλικρινής, ανιδιοτελής  και υπέρμετρος αγάπη που έχουν και πρέπει να έχουν, οι νέοι προς την ελευθερία  παραμένει ανεξάντλητο κεφάλαιο προς εκμετάλλευση.

Το ότι δεν υπήρχε κανείς νεκρός μέσα στο Πολυτεχνείο, αλλά και κανείς φοιτητής στους νεκρούς φαίνεται και από τα παρακάτω αδιάσειστα στοιχεία:

  1. Πουθενά, σε κανένα μνημείο, δεν αναγράφονται τα ονόματα των πεσόντων φοιτητών μέσα στο Πολυτεχνείο ή στο γύρο χώρο. Εάν είχε σκοτωθεί, έστω και ένας φοιτητής ή οποιοσδήποτε άλλος πολίτης μέσα στο Πολυτεχνείο αμφιβάλει κανείς ότι θα είχαν αναγερθεί όχι μόνο ένα αλλά εκατοντάδες μνημεία με τα ονόματά τους τόσο στο Πολυτεχνείο όσο και σε όλη την Ελλάδα ;
  2. Στα ονόματα που υπάρχουν στη μαρμάρινη πλάκα ( την οποίαν απεκάλυψε ως Πρωθυπουργός το 1988 ο Ανδρέας Παπανδρέου) και η οποία υπάρχει πλησίον της μεγάλης ασώματης κεφαλής, στο χώρο «της θυσίας» στο Πολυτεχνείο, τελικώς έχουν αναγραφεί δεκαοκτώ ονόματα με την μισοσβησμένη, πλην όμως αναγνώσιμη από κοντά, διευκρινιστική περιγραφή, «ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 1941-1944». (Καμία σχέση βέβαια με τα γεγονότα του Πολυτεχνείου το Νοεμβρίου 1973).
  3. Η έκθεση της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου υπ’ αριθμ. 33437/11-Οκτωβρίου – 1974 βεβαιώνει ότι «Τελικώς απεδείχθη ότι ουδείς εκ των σπουδαστών του Ε.Μ.Π. εφονεύθη κατά τα γεγονότα του Νοεμβρίου του 1973».
  4. Η μαρτυρία του Πρύτανη του Ε.Μ.Π Κωνσταντίνου Κονοφάγου στις 20/1/1975, στο Πενταμελές Εφετείο Αθηνών, ότι μέσα στο Πολυτεχνείο δεν σκοτώθηκε κανείς φοιτητής ή άλλος πολίτης.
  5. Η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών υπ’ αριθμόν 723/1975 η οποία εξεδόθη εν πλήρη Δημοκρατία και αναφέρει: α. «Ουδείς πολίτης εφονεύθη εντός του Πολυτεχνείου ή εις ζώνην 300 μέτρων πέριξ αυτού» και β. «Ουδείς φοιτητής εφονεύθη εντός ή εκτός του Πολυτεχνείου ή εις το Λεκανοπέδιον της Αττικής κατά την Εξέγερσιν του Πολυτεχνείου».
  6. Κανένας πατέρας ή μητέρα νεκρού φοιτητή πήρε σύνταξη, μολονότι το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος αποφάσισε, κατόπιν εντολών του τότε υπουργού Δημοσίων Έργων και μετέπειτα Δικαιοσύνης Γ. Α. Μαγκάκη, να απονείμει «τιμητική σύνταξη» στις οικογένειες των σπουδαστών που «έχασαν τη ζωή τους στο Πολυτεχνείο».
  7. Ποτέ δεν παρουσιάστηκε πατέρας ή μητέρα ή άλλος συγγενής να θρηνεί για φονευθέντα φοιτητή μέσα στο Πολυτεχνείο.
  8. Κανείς γονιός ή άλλος συγγενής δεν μήνυσε τους «δολοφόνους», γιατί σκότωσαν τον συγγενή τους που ήταν φοιτητής και σκοτώθηκε μέσα στο Πολυτεχνείο.
  9. Μέχρι σήμερα, αν και πέρασαν 47 χρόνια, κανένας συγγενής δεν παρουσιάστηκε να αναφέρει, να καταγγείλει, ότι κάποιος δικός του σκοτώθηκε ή εξαφανίστηκε κατά τα γεγονότα και δεν ήταν στον κατάλογο του Τσεβά. Στις διάφορες εκπομπές που γίνονται τώρα τελευταία, κυρίως στη Τ.V. παρουσιάζονται διάφοροι και ομιλούν για ανώνυμους νεκρούς.

Αλλά αν υπήρχαν οι ανώνυμοι νεκροί, γιατί οι συγγενείς τους δεν πήγαν να δηλώσουν τα ονόματά των και πάρουν τις παχυλές συντάξεις που χορήγησε με ειδικό νόμο η Βουλή των Ελλήνων;

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΥΝΕΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.(ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ):

 

ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΥΛΕΤΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ(ΔΑΜΑΝΑΚΗ, ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΚΤΛ) “ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ” ΑΝΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΕΦΕΡΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΖΙΚΗ , ΚΑΡΑΜΑΝ – ΑΛΗ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! (ΠΗΓΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ PROTAGON):

Το Πολυτεχνείο: αλήθεια, μύθος και παραμύθια

(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ RROTAGON):

Το Πολυτεχνείο έφερε σε μεγάλο βαθμό τον Ιωαννίδη, ο Ιωαννίδης το πραξικόπημα στην Κύπρο, και αυτό ήταν η αιτία που δημιούργησε τον «Αττίλα» Πηγή: Protagon.gr
“….Γιατί αυτό είναι βέβαιο: χωρίς τον Ιωαννίδη, η τραγωδία της Κύπρου δεν θα είχε συμβεί. Και χωρίς το Πολυτεχνείο, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είχε πάρει το πάνω χέρι ο Ιωαννίδης. 

……

Το ξαναλέω, για να μην παρεξηγηθώ, καθώς το θέμα σηκώνει πολλές παρεξηγήσεις: δεν κρίνω εδώ προθέσεις. Όμως, χωρίς το Πολυτεχνείο και την αλυσίδα γεγονότων που ξεκίνησε, κατά πάσα πιθανότητα –η Ιστορία δεν έχει βεβαιότητες– η τραγωδία της Κύπρου δεν θα είχε συμβεί. Αυτό να το θυμόμαστε. Όταν κοιτάμε το παρελθόν και κάνουμε κρίσεις, πρέπει να μετράμε τα γεγονότα μέσα στην πραγματική προοπτική τους, που πάει να πει στην προοπτική των εναλλακτικών που υπήρχαν κάθε στιγμή. Και σε ένα τέτοιο κοίταγμα δεν επιτρέπεται να βλέπουμε μόνο τις εναλλακτικές που μας βολεύουν. Το ότι υπάρχει αιτιακή σχέση ανάμεσα στο Πολυτεχνείο και στο ότι χάθηκε η μισή Κύπρος –το πόσο ισχυρή είναι η σχέση αυτή δεν έχουμε ακόμη όλα τα στοιχεία για να το μάθουμε– είναι γεγονός. Ένα γεγονός πολύ δυσάρεστο, φοβερό. Αλλά είναι υποκρισία και δειλία να μην το ομολογούμε. Εμείς που έχουμε το πικρό προνόμιο της άμεσης εμπειρίας ας το κοιτάξουμε ξανά αυτό το παραμύθι που αφήσαμε να διαδοθεί, ότι τάχα «το Πολυτεχνείο έριξε τη Χούντα». Ας μην ταΐζουμε τα παιδιά μας με χρυσωμένα σκύβαλα, ας μην τα στραβώνουμε με φαντασιοπληξίες. Ας τους δώσουμε λίγη αλήθεια. Πικρή-ξεπικρή, η αλήθεια είναι πάντα καλύτερη από το ψέμα. Πηγή: Protagon.gr”

ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΣΤΑ FM:(ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΒΙΝΤΕΟ) 21ή ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΧΝΕΙΟ

https://www.youtube.com/watch?v=11r4s6yRdH0

 ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ “ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ):

ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ!
ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ & ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ!
ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΣΙΟΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!
ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ, ΜΙΑ ΙΣΛΑΜΟΦΥΛΑΚΗ ΓΕΜΑΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΜΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ & ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ!
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ! ΕΜΕΙΣ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΨΕΥΔΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ”
ΣΑΣ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΑΣ!

Τέλος εκείνο που πρέπει να έχουμε πάντα μέσα μας είναι ότι εμείς Οι εθνικιστές  δεν εξαγοραζόμαστε, ούτε αποχαυνωνόματε από τον ευδαιμονισμό. Το μοντέλο του καιροσκόπου και του συμφεροντολόγου δε συνάδει με τις ιδέες μας. Ιδέες σημαίνει Πίστη και Πίστη σημαίνει Αγωνίζομαι. Στα ερείπια της Πατρίδας μας, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για μια ΕΛΛΑΔΑ για ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ & ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, τώρα μάλιστα που η πατρίδα μας δοκιμάζεται δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε πίσω. Αντιθέτως, με πίστη όσο ποτέ συνεχίζουμε περήφανα να υψώνουμε τις σημαίες. Όσο περισσότερο μας πολεμάνε, αποδεικνύεται περίτρανα ότι πάμε καλά.  Ο σκοπός μας είναι ιερός. Δε θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι την τελική νίκη του Ελληνισμού.

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!

ΤΟΜΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση