ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!(ΒΙΝΤΕΟ)

Η προεκλογική περίοδος, έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και ο κ. Μητσοτάκης, εν έτη 2022, δεν ξεχνά τα ΑΝΟΎΣΙΑ παλαιοκομματικά προεκλογικά τερτίπια, θέλοντας για το ΘΕΑΘΗΝΑΙ να δείξει ΕΘΝΙΚΑ εθαίσθητος για την Ελληνική Εθνική Μειονότητα! Τώρα ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΟΙ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ, ο Μπάμπης Καραθάνος, υπ. βουλευτής ΄Β ΑΘΗΝΩΝ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και σύμβουλος του υπουργού Υγείας για τον τομέα φαρμάκου ΚΑΘΩΣ και η αδερφή του Κατσίφα Κων/νου είναι υποψήφια με το φερέφωνο του κ. Μητσοτάκη, τον Μπογδάνο, ΑΚΥΡΩΣΑΝΕ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ¨ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ”, ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ ΚΩΝ/ΝΟ. ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ “ΤΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ” ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ)

Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙΣ ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ!

 

” Μας δουλεύει ο Ράμα ψιλό γαζί αλλά και ο πρωθυπουργός της Ελλάδος φαίνεται να μας έχει πάντα σε δεύτερη μοίρα καθότι προέχουν οι συμφωνίες με τους Αλβανούς!

Ακύρωσε την σημερινή προγραμματισμένη επίσκεψη του στην Βόρειο Ήπειρο λόγω καιρικών φαινομένων.
Ο καιρός σας διαψεύδει κύριε Πρωθυπουργέ και εσάς και τους συμβουλατορες σας, καθότι ο καιρός σήμερα ηταν χαρά Θεού σε όλες τις περιοχές της Βορείου Ήπείρου.
Δυστυχώς τέτοιες φτηνές δικαιολογίες δείχνουν και πόσο σοβαρά σας απασχολεί ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου.
Ευχόμαστε να πραγματοποιήσετε την επίσκεψη σας πριν την λήξη της χρόνιας, όπως δηλώσατε.
Αλλά όλες οι υποσχέσεις σας απέναντι μας μέχρι στιγμής, όλο και κάπου σκοντάφτουν.
Πολλά τα σύννεφα και η ομίχλη τελικά! ” 
ΠΗΓΗ: ΝΕΟΛΑΙΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ο Σύνδεσμος & ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ του Πρωθυπουργού με το Φιλαράκι του τον Έντι Ράμα:
https://fb.watch/hgsHTlGIfg/

Συνάντηση Μητσοτάκη Ράμα: Συγγνώμη από τον Αλβανό πρωθυπουργό | OPEN TV

https://www.youtube.com/watch?v=vUyjpI-Mh5k
ΠΗΓΗ: ΝΕΟΛΑΙΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ

 

Απάντηση