ΛΑΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: Πολιτικός σεισμός από το τσουνάμι αποκαλύψεων με την Εύα Καϊλή, για το σκάνδαλο διαφθοράς – ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ!

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ & ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ “ΜΕΣΑ” ΚΑΙ “ΕΞΩ” ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΕΝΑ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ Η “ΜΑΦΙΑ” ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ & ΤΗΝ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ & ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ ΑΙΩΝΙΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ & ΙΔΑΝΙΚΑ!  Άμα ρωτήσεις έναν “Έλληνα”, μόνο κατά το όνομα, Πολίτη, που τον έχει εκμαυλίσει η ΛΕΠΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ” ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (δηλαδή ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ μέρος του ελληνικού λαού) ποιον από τους δύο ευρωβουλευτές (ΤΗΝ ΚΑΪΛΗ Ή ΤΟΝ ΛΑΓΟ) θεωρείς εγκληματία η απάντησή του δεν θα είναι η Καϊλή, αλλά ο Λαγός….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

Βαρύ κατηγορητήριο για την Εύα Καϊλή που αντιμετωπίζει κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος – Θα διανυκτερεύσει σε κελί στις Βρυξέλλες

Η ευρωβουλευτής που είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα τέσσερα άτομα, που συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Δύο από τα έξι άτομα που προσήχθησαν για ανάκριση την Κυριακή αφέθησαν ελεύθερα.

Μαζί με την Εύα Καϊλή συνελήφθη και ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, βοηθός άλλου ευρωβουλευτή, ο οποίος επίσης αναμένεται να οδηγηθεί στον φυσικό δικαστή. Ανάλογη τύχη έχει και ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, όπως και ο Φ. που είναι λομπίστας στις Βρυξέλλες.

Στη διαδικασία της ανάκρισης υποβάλλεται από χθες η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή, η οποία προσήχθη από τις βελγικές Αρχές, προκειμένου να εξεταστεί για την υπόθεση διαφθοράς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το Κατάρ. Παρά την προστασία που της παρέχει η βουλευτική ασυλία, η Ευρωβουλευτής βρίσκεται από χθες ενώπιος ενωπίω με τους αστυνομικούς, ενώ χθες το πρωί συνελήφθη ο σύζυγός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Τα γραφεία αμφότερων έχουν σφραγιστεί στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενώ οι έρευνες εξελίσσονται δυναμικά, καθώς για την ίδια υπόθεση εξετάζονται ακόμη οι Βέλγοι ευρωβουλευτές των Σοσιαλδημοκρατών, Μαρκ Ταραμπέλα και Μαρί Αρενά.

Μεταξύ αυτών, ο Luca Visentini, νεοεκλεγείς Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων, ο πρώην ευρωβουλευτής του S&D Pier-Antonio Panzeri καθώς και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι, πρώην κοινοβουλευτικός βοηθός του κ. Panzeri, νυν συνεργάτης της ομάδας S&D και σύντροφος της Εύας Καϊλή.

Τη σύλληψη της Εύας Καϊλή για την υπόθεση χρηματισμού από το Κατάρ αποφάσισαν οι βελγικές αρχές, όπως αναφέρουν οι βελγικές εφημερίδες L’ Echo και Le Soir. 

Η κυρία Καϊλή θα διανυκτερεύσει σε κελί στις Βρυξέλλες μέχρι να βρεθεί ενώπιον του φυσικού της δικαστή, κάτι που πρέπει να γίνει εντός 48 ωρών, ειδάλλως θα αφεθεί ελεύθερη.  Ο δικαστής, στη συνέχεια, θα  κρίνει αν θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερη υπό όρους μέχρι τη δίκη. Στο Βέλγιο ο θεσμός της προφυλάκισης είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν που ισχύει στην Ελλάδα. Στο Βέλγιο η προφυλάκιση εφαρμόζεται μόνο για την περίπτωση που ο κατηγορούμενος ενδέχεται να φύγει από την χώρα και όχι για την πιθανή επανάληψη του εγκλήματος, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα, καθώς η χώρα μας, σε αντίθεση με τον μέσο όρο της ΕΕ, καταγράφει ρεκόρ στις προφυλακίσεις.

Η υπόθεση με την οικογένεια Καϊλή και την πιθανή εμπλοκή της σε σκάνδαλο χρηματισμού, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξεπλύματος χρήματος συνεχιζει να ερευνάται από τις βελγικές αρχές και τις επόμενες ώρες οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές.

ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΛΑΣΥΝ

 

Απάντηση