Απάντηση στον Νικολάκη Χατζηνικολαου και την Real News – Γιάννης Λαγός

Η ΗΧΗΡΗ απάντηση του Γιάννη Λαγού, στον Νικολάκη Χατζηνικολάου και την Real News σχετικά με το κατάπτυστο άρθρο, με τίτλο : “Προκαλούν οι χρυσαυγίτες – Κηρύγματα μίσους πίσω από τα κάγκελα”

παρακάτω παραθέτουμε και το άρθρο, για να καταλάβει ο καθένας, τι πανικός έχει πιάσει το Σάπιο – Διεφθαρμένο Πολιτικό & Δημοσιογραφικό Σύστημα:

 

Προκαλούν οι χρυσαυγίτες – Κηρύγματα μίσους πίσω από τα κάγκελα (

Κατακραυγή για τα δημόσια ψηφιακά κανάλια που διατηρούν Μιχαλολιάκος, Λαγός και Κασιδιάρης μέσα από τις φυλακές.

Διατηρούν ιστοσελίδες και διαδικτυακά κανάλια, στα οποία «ανεβάζουν» συνεντεύξεις τους και κηρύγματα μίσους, ενώ παράλληλα εξαπολύουν απειλές και καταφέρονται εναντίον της Δικαιοσύνης, των πολιτικών και των μαρτύρων στα δικαστήρια. Τα καταδικασμένα μέλη της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Λαγός, συνεχίζουν να προκαλούν και να ξεπερνούν τους περιορισμούς που τους έχουν επιβληθεί, με τη βοήθεια ατόμων που χειρίζονται τα διαδικτυακά μέσα για λογαριασμό των Χρυσαυγιτών……………………

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγός, κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού, έχει παρουσία όχι σε μία, αλλά σε δύο ιστοσελίδες. Στην επίσημη ιστοσελίδα του www.ioannislagos.gr «ανεβαίνουν» ηχητικές συνεντεύξεις του με υβριστικό περιεχόμενο κατά των θεσμών της Ελληνικής Πολιτείας. Ενδεικτικός είναι ο τίτλος «Γ@@@ την ελληνική Δικαιοσύνη», από συνέντευξή του διάρκειας περίπου δέκα λεπτών που δημοσιοποιήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου και στην οποία σχολιάζει τη δίκη της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο. Λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 3 Φεβρουαρίου, σε άλλη συνέντευξή του επέκρινε τους μάρτυρες στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και συγκεκριμένα τη σύντροφο αλλά και έναν φίλο του δολοφονημένου.

«Ολοι οι μάρτυρες κατηγορίας λένε ψέματα», έλεγε σε ακόμη μια συνέντευξη, την τρίτη που παραχώρησε σε μόλις έναν μήνα, αν και κρατούμενος. Έντονη είναι η παρουσία του Γ. Λαγού και στην ιστοσελίδα www.elasyn.com της Εθνικής Λαϊκής Συνείδησης. Mέσω καταχώρισης ζητά από τον κόσμο να επικοινωνήσει μαζί του στέλνοντας γράμμα στις φυλακές Δομοκού ή καλώντας σε ένα σταθερό τηλέφωνο που αντιστοιχεί σε γραφεία στον Πειραιά. Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα φιλοξενούνται οι συνεντεύξεις του από εκπομπές στο YouTube και αλλού.

Εντονες αντιδράσεις

Το θέμα προκαλεί έντονες αντιδράσεις. «Υποτίθεται ότι είναι κρατούμενοι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας, εκεί όπου άλλοι κρατούμενοι δεν έχουν δυνατότητα να διαβάσουν καλά καλά μια εφημερίδα. Και αυτοί, παρά τις υποτιθέμενες απαγορεύσεις και επισημάνσεις του αρμόδιου υπουργείου όπου υπάγονται οι φυλακές, κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά», δηλώνει στη Realnews ο Κώστας Παπαδάκης, συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ενώ ζητά από τις Αρχές να ερευνήσουν την υπόθεση: «Θα πρέπει να διερευνηθεί η επικοινωνία, ποιος είναι ο διαχειριστής της ιστοσελίδας, ποιος είναι αυτός που έχει τους κωδικούς».

https://www.real.gr/politiki/arthro/h_atzenta_tis_episkepsis_mplinken_se_ellada_kai_tourkia-900738/

Ο Ελεύθερος άνθρωπος μπορεί να είναι ελεύθερος και στο κλουβί της φυλακής του.

Μαχάτμα Γκάντι
Ινδός στοχαστής και ακτιβιστής  (1869-1948)

Δεν είναι η λευτεριά πέσε πίτα να σε φάω. Είναι κάστρο, και το παίρνεις με το σπαθί σου. Όποιος δέχεται από ξένα χέρια τη λευτεριά, είναι σκλάβος. Η ανώτατη αρετή δεν είναι νά’ σαι ελεύτερος, παρά να μάχεσαι για ελευτερία.

Νίκος Καζαντζάκης
Έλληνας συγγραφέας  (1883-1957)

Απάντηση