ΤΕΜΠΗ : ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ – ΕΓΚΛΗΜΑ & ΤΙΜΩΡΙΑ

Το μέλος του Συντονιστικού Συμβουλίου της Εθνικής Λαϊκής Συνείδησης, Παντελαίος Ιωάννης, σχολιάζει, στο Ραδιόφωνο του Real, στην εκπομπή Ανεμολόγιο και στην εκπομπή του κ. Παρδάλη, σχολιάζει την Εθνική Τραγωδία στα Τέμπη.
https://www.youtube.com/watch?v=UnfKxL6bfws
Πιστεύεις ότι θέλουν το καλό σου ακόμα?           
Όλοι βγάζουν την ουρά τους απέξω, αν και ο ΟΣΕ αποτελεί από μόνος του μια εθνική ντροπή τουλάχιστον 40 ετών, που στοίχισε δισεκατομμύρια στους Έλληνες πολίτες. 
Το ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ είναι πώς θα μπορέσει να ελέγξει τον θυμό της κοινωνίας για τα κομματικά της συμφέροντα!
  Αν δεν ίσχυε ακόμα ο κατάπτυστος νόμος της “δημοκρατίας” περί “ευθύνης υπουργών”, σήμερα μετά από απλή μήνυση οποιουδήποτε, θα πέρναγαν από τον ανακριτή όλοι οι Υπουργοί που συνετέλεσαν στη μη λειτουργία του συστήματος φωτοσήμανσης και πολλών άλλων παραλείψεων, εδώ και πάρα πολλά χρονια. Ακόμα και ο Καραμάν-Αλής Junior που  δήθεν “παραιτήθηκε”, πριν κάτι μέρες κορδονόταν από τα έδρα της βολής, ότι στο θέμα της ασφάλειας δεν σηκώνει ΚΟΥΒΕΝΤΑ!
“Ο σταθμάρχης είχε ειδοποιηθεί 17 λεπτά πριν την τραγωδία ότι ερχόταν η εμπορική αμαξοστοιχία”. ΥΠΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ! Δηλαδή μέσα σε όλη αυτή την τραγωδία, δεν μπορεί να φταίει μόνο ο σταθμάρχης..Είχε τα προσόντα? Είχε τελειώσει το Δημοτικό, ενημερωτικά. Τα πρόστιμα ΕΧΡΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ για τα ηλεκτρονικά και ψηφιακά συστήματα, που έμειναν σε αχρηστία, τόσα χρόνια, γιατί άραγε?
Ο πρώην διευθυντής ασφαλείας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καταγγέλλει.
“Ξέρετε γιατί τη συγκεκριμένη μέρα υπήρχε μονοδρόμηση από τον Παλαιοφάρσαλο μέχρι τη Λάρισα; Γιατί κάποιοι Ρομά, δεν ξέρω τι είναι, είχαν κόψει την ηλεκτροκίνηση στη γραμμή ανόδου.”
Η εγκληματικότητα καλπάζει και ο κ. Μητσοτάκης, πάλι από την Βολή, πριν λίγο καιρό, κορδονόταν και αυτός για ΝΟΜΟ & ΤΑΞΗ! Ίχνος Ντροπής….
ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ και “ΕΓΚΡΙΤΟΣ” ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ!!!! ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!!
https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/anekdiigitos-aris-portosalte-ta-distichimata-ine-thisies-pou-veltionoun-tis-ipodomes/
15 δις έχουν δαπανήσει από το 1995, για ηλεκτρονικά συστηματα, σηματοδότες κτλ. και είναι σε αχρηστία?  Τι τρένα έχουμε φέρει και με τι προδιαγραφές? Τίθεται λοιπόν το ερώτημα, ποια μπορεί να χαρακτηριστεί από όλα αυτά Εγκληματική Πράξη? Ποιοι τελικά παίζουν με την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών? ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ & ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ?
Η κομματοκρατία & η Ληστρική και Ανελέητη Δημοκρατία από το 1973 και μετά, έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα, η λαθροεγκατάσταση και  η αντικατάσταση Ελληνικού πλυθησμού, καθώς και η γενοκτονία που συντελείται, πολλαπλώς, τα διάφορα είδους σκάνδαλα, φανερώνουν το Σάπιο πολιτικό Σύστημα καθώς και τους “ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ¨” ΑΥΤΟΥ, όπως βλέπουμε καθημερινά, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΕΣ, ΒΙΑΣΜΟΙ, ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ,  “ΕΓΚΡΙΤΟΙ” ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, “ΗΘΟΠΟΙΟΙ” ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ συντελούν ώστε το Έθνος μας εδώ και 49 χρόνια, να παραπέει και σιγά σιγά να χάνεται. Η κομματοκρατία ΚΑΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ, είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ  για όλες τις τραγωδίες που έχουν λάβει χώρα έως σήμερα και για τις οποίες έχουμε θρηνήσει απειράριθμα θύματα!
Στην αρχαία τραγωδία, την οργανωμένη με τόση ακρίβεια, ο άνθρωπος που ξεπερνά το μέτρο πρέπει να τιμωρηθεί από τις Ερινύες.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ

Υπάρχει ένα και μοναδικό θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα: το δικαίωμα να κάνεις ό,τι θέλεις. Και μαζί μ’ αυτό πηγαίνει η μία και μοναδική θεμελιώδης ανθρώπινη υποχρέωση: η υποχρέωση να αντιμετωπίζεις τις συνέπειες.

ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΛΑΣΥΝ

Απάντηση