Όταν η «αποκαλυπτική» δημοσιογραφία ξεπέφτει στην εκτέλεση εργολαβίας για τους εντολείς του, ακόμα και ο άλλοτε ειδήμων «Φον Δημητράκης» (Ψαρράς), διασύρεται. Το πρωτοσέλιδο με τίτλο «Ο Κρυφός Σύνδεσμος Βορίδη και Λαγού» της 25/4/23 στην ΕφΣυν, με τον πηχαίο υπέρτιτλο της «Αποκάλυψης», το μόνο που αποκαλύπτει είναι η αγωνία του συντάκτη του και των συμφερόντων που εκπροσωπεί για τη διαρροή των πατριωτικών/μη συστημικών ψήφων σε κόμματα στα δεξιά της ΝΔ.
Βαφτίζει λοιπόν «αποκάλυψη» μια είδηση που αφορά τον Γ. Ζωγράφο πριν από 12 ολόκληρα χρόνια, που «αποκαλύπτει» την ήδη γνωστή – και ουδέποτε αποκρυβείσα- τότε σχέση του με τον Μ. Βορίδη. Δεν τολμάει να «αποκαλύψει» όμως τους λόγους που έφυγε. Και έχει χάσει τόσο το ταλέντο του ως «ερευνητής», που δεν έχει μάθει ακόμα ότι ο Γ. Ζωγράφος ουδέποτε υπήρξε μέλος του «Ελληνικού Μετώπου» του Βορίδη, όπως ψευδώς αναφέρει..
Δεν «αποκαλύπτει» ότι την προεδρία της ΕΛΑΣΥΝ, ανέλαβαν από κοινού με τον Γιώργο Λουκάκο τον Μάρτιο του 2021 ενόψει της επιστροφής του Γ. Λαγού στην Ελλάδα όταν (ορθώς) η ΕΛΑΣΥΝ προέβλεψε ότι ο τελευταίος θα φυλακιστεί, όπως δεν «αποκαλύπτει» ότι το κόμμα τέθηκε σε αναστολή για λόγους που αναφέρει στην ανακοίνωσή του τον Φεβρουάριο του 2023, πριν την επίμαχη τροπολογία που απαγόρευε αντισυνταγματικά την κάθοδο στις εκλογές συγκεκριμένων κομμάτων.
Η άκαιρη, υποβολιμαία και αήθης στοχοποίηση του Γ. Ζωγράφου με την οποία αποκαλείται «ναζί» από τον «Φον Δημητράκη», αν δεν οφείλεται στις συνέπειες του γήρατος, πρέπει να προβληματίσει για τον σκοπό που υπηρετεί.. «Ναζί» ένας που ουδέποτε έχει προβεί σε ιδιωτική ή δημόσια δήλωση που να παραπέμπει σε κάτι παρεμφερές ιδεολογικά και «δημοκράτης» ο «Φον Δημητράκης» που εν μέσω χούντας αποφοιτά από την ελιτίστικη, καθεστωτική και ακριβή Γερμανική Σχολή και σήμερα σχετίζεται άμεσα, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται…, με το (γερμανικό) «ίδρυμα» «Ρόζα Λούξεμπουργκ»! Σε κάθε περίπτωση η προσωπική αυτή στοχοποίηση τον καθιστά πλέον υπεύθυνο για την προσωπική ασφάλεια του Γ. Ζωγράφου.
ΥΓ. Ο τιμητικός τίτλος του «Φον Δημητράκη» του έχει απονεμηθεί δημοσίως από τη σελίδα αυτή για προηγούμενο άρθρο του, ως δάνειο από τον αείμνηστο Δ. Ψαθά και τον κατέκτησε επάξια λόγω της ομοιότητάς του με τον χαρακτήρα στο ομώνυμο έργο του. Με τη μόνη διαφορά ότι ο πρωτότυπος «Φον Δημητράκης» ήταν κωμικός, ενώ η σύγχρονη εκδοχή του, απλώς θλιβερή.
ΕΛΑΣΥΝ